miercuri, 7 mai 2008

talismane

AncoraAduce noroc tuturor celor ce calatoresc pe mare sau au de aface cu apa. Este un simbol al statorniciei si al fidelitatii. Este simbol al sperantei, al intoarcerii acasa printre cei iubiti. Ca tatuaj, ajuta la pastrarea iubirii persoanei la care tineti.MarulSimbolizeaza tineretea, fertilitatea, puterea vietii, energia, si nemurirea. Cine poarta o amuleta cu praf de mar uscat este aparat de boli, accidente, febra puternica si cosmaruri.Sfantul CristoforEste un talisman modern, estrem de indragit de soferi, care apara de accidente. Lucru atestat si de gravul accident de circulatie suferi de catre Imparateasa Italiei, dar care nu a suferit nici o zgarietura. Este unul dintre cei 14 sfinti ce apara de necaz; se spune ca daca te rogi la el, toate dorintele ti se implinesc, iar viata ti se lungeste. Cristofor este cel care l-a purtat pe Hristos in brate, de aici provenind si numele..DelfinulAcest medalion te ajuta sa treci peste supararile din dragoste, peste despartiri si te sprijina sa-ti faci prieteni noi. El simbolizeaza curajul si taria de caracter.
ElefantulUn elefant fabricat din argint ajuta la trecerea peste toate obstacolele din calea ta.
Mana deschisaSimbolizeaza activitatea si puterea; cheama norocul si bogatia in calea posesorului talismanului. Ea este insa si simbolul casatoriei indestructibile si a drepturilor institutionalizate. Spre deosebire de ea, pumnul e semn diavolesc.
AriciulSimbolizeaza bogatia. In plus, este un foarte puternic mijloc de a contracara relele urzite de dusmani. Cine poarta un astfel de talisman va anihila gandurile malefice ale celor cu care vine in contact.PieptanulEste una dintre cele mai vechi amulete, simbol al zeitei Venus. Este emblema fertilitatii, te ajuta sa te faci indragit si ii atrage pe cei asemenea tie.CometaApara de nenoroc, foc, boala, durere si disperare. Vindeca depresiile si gandurile negreCruceaAlunga ghinionul si durerea, apara de foc, si arsuri, dar si de spirite rele descuiate de magia neagra. Crucea este cunoscuta de unele popoare cu mult inainte de crestinism.CheiaLa inceput fiind un simbol al puterii si austeritatii, azi poate fi incarcata ca amuleta cu energii ce deschid portile iubirii, te ajuta sa recunosti caile gresite si sa dezlegi enigmele, sa descoperi falsitatea si minciuna.

3 comentarii:

Blogger amahelga a spus...

foarte interesant! mi-ar placea sa discutam! amahelga@yahoo.com o zi buna!

14 iulie 2008, 03:21  
Anonymous Anonim a spus...

hehehhehe Ce vremuri eram inca la facultate cand am creat pagina asta http://www.escapade.ro/talismane.htm
Intre timp m-am specializat si mi-am dat seama cate greseli esoterice erau pe pagina

20 iunie 2010, 15:51  
Blogger Alg Gin a spus...

Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
Dacă aveți probleme de genul :
Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

25 septembrie 2016, 03:30  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire