miercuri, 7 mai 2008

Rupe Vraja Magiei Negre

Crezi ca cineva te gandeste de rau, iti doreste raul, te invidiaza motiv pentru care trece la actiune, te-a ablestemat sau a aruncat asupra caminului tau vraji negative ,magie neagra si ti se intampla tot felul de ghinioane sau te simti blocat, nu poti realiza ce iti propui ca alta data , in casa sunt neintelegeri, gelozie si banii ti se scurg printre degete ?
Atunci ai nevoie de protectie impotriva magiei negre , protectiecare te va elibera de toate formele de vraji negative. Bineinteles rezultatele nu se vor vedea a doua zi, insa veti vedea schimbari semne, coincidente, sincronicitati care va vor intari banuielile. Daca rautatile aruncate asupra Dumneavoastra sunt prea puternice va trebui repetata aceasta vraja ,pana veti obtine rezultatele dorite. Politica sitului nostru este de a ajuta asa cum putem si prin cunostintele noastre pe cei cde au nevoie ,niciodata nu vom prezenta vre-o vraja sau ritual de legare sau pentru a face rau sau de instigare catre ganduri negre. Suntrem siguri ca vei reusi prin forte proprii si cu ajutorul textelor culese de noi sa iti modifici destinul in bine.Secretul consta in practica , incredere si sarguinta .

Veti avea nevoie de urmatoarele materiale :
1 lumanare neagra, ca sa aspire energia negativa,
1lumanare alba, pentru energie pozitiva
1 o lumanare verde, pentru vindecare, pentru repararea scutului de energie.

Elibereaza-ti mintea si aprinde lumanarea alba, rostind :
Mama Pamnat, Foc, Vant, Apa si Spirit,
Voua va cer sa-mi curatati corpul
De toate energiile negative !

Aprinde lumanare neagra si spune aceleasi cuvinte.
Aprinde lumanarea verde si rosteste :
Mama Pamant, Foc, Vant, Apa, si Sprit,
Voua va cer sa-mi eliberati si vindecati corpul
De toate energiile negative !
Fiti binecuvantate !
Totul trebuie facut intr-o incapere linistita, unde sa nu te poata deranja nimeni.
Dupa toate acestea este necesar sa te relaxezi cca 15-20 min, timp in care in primele 5 minute iti vei goli mintea de absolut orice gand dupa care te vei gandi cam cum ar putea actiona vraja pe unde sa umble si sa repare raul facut.Este indicat sa faci acest ritual o data pe saptamana. Te vei simti mai linistit , mai fresh, iar copul tau se va simti mai sanatos si plin de vitalitate

1 comentarii:

Blogger racu a spus...

Asa rupi tu o vraja?esti jalnic..nu faci dkt sa dai copy/paste din alte site uri..mai bn invatza cate ceva despre magie si revino dupa :|..care este logica ta? toate elementele care le-ai spus tu in acel ritual au niste reguli..ex lumanarile :intotdeauna trb sa fie virgine si purificate,textul trebuie spus intr un mod anume..etc,etc ..

29 aprilie 2011, 01:34  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire