miercuri, 7 mai 2008

Curatirea casei de fortele raului.

Metoda egipteana.

Se aseaza intr-o cutie metalica ( de la o conserva) 16 ace de cusut vechi, se toarna laptele,peste ele si se pune la fiert. Se fierbe pana se evapora laptele , se carbonizeaza si incepe sa fumege. Cand nu a mai ramas nimic dibn lapte decat funingine, se ia cutia cu ace , se scoate din casa si, inainte de apusul soarelui se arunca intr-o apa curgatoare sau balta.


Metoda indiana.
LA amiaza se pune pe foc o tigaie cu sare. Daca intr-un interval de 20 minute sarea devine cenusie sau maronie , exista farmece. Daca sarea se innegreste repde sau incepe sa se auda prin camera tot felul de voci, gemete si explozii inseamna ca exista farmece foarte puternice si sarea trebuie incinsa pana se carbonizeaza in intregime.In acest caz vom continua sa ardem zilnic sare, pana cand exploziile inceteeaza.Care este explicatia ? Sarea este saturata cu multa energie interioara, cristalele ei se servind drept antene care receptioneaza energia cosmica. Cand descompunem sarea prin calcinare , cristalele elibereaza aceasta energie, care incepe sa arda energiile daunatoare aleraului.

Metoda Crestina Se afuma cu tamaie , se stropeste cu apa sfintita , se pun deasupra usii de la intrare crengutre de pelin sau de pelin negru.

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Ma bucura sa vad ca multe dintre itualurile si sfaturile stranse de pe la bunicile noastre si postate pe www.esapade.ro le regasim pe net

20 iunie 2010, 15:41  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire