miercuri, 7 mai 2008

Ritualul Egyptean al lui Isis pentru Prosperitate. Acest ritual este diferit de Ritualul Egiptean pentru Prosperitate

Instrumente si ingrediente:
O lumanare alba- pentru a atrage ceea ce iti doresti
O lumanare neagra –pentru a respinge energiile negative
O lumanare aurie-pentru Dumnezeu
O lumanare argintie- pentru Fecioara
O lumanare rosie –reprezinta focul
O lumanare verde-unsa purificata si incarcata cu energie pentru a te ajuta sa te concentrezi mai bine
Un vas mic cu sare de mare-reprezinta Pamantul
Un vas mic cu apa de izvor , apa minerala sau apa sfintita-reprezinta Apa
Tamaie pentru prosperitate-resprezinta aeerul
O foaie de hartie sau o amuleta de lut cu simbolul prosperitatii, sau o pentagrama
Un cutitas de corespondenta simbol pentru Zeul Suprem
O cupa din argint sau cristal simbol pentru Zeita Isis (sau pentru Fecioara)

Momentul propice :
Indicat este ca ritualul sa fie facut intr-o zi de Marti, cand Luna e in crestere sau si mai bine cand este Luna Plina
Desfasurare :
Fa un dus sau o baie in care ai picurat picaturi de ulei de Scotisoara sau Patchuli sau Ylang-ylang. Poate sa fie si spuma/sare de baie in aceasta aroma.Calmati-va si relaxati-va. Puteti bea un ceai de ghimbir (ginger) pentru a pune energia acestei plante magice in ritualul tau.
Asigura-te ca te afli intr-un mediu curat si linistit. Ideal este sa fii undeva in natura , dar se accepta si interiorul unei camere curate si aerisite.Asezati-va altarul sau masa (scaunul) pe care v-ati propus sa facei ritualul catre Nord.
Daca nu folosesti un Spatiu Sacru, este bine sa se traseze un cerc.In acest timp,, poti invoca ‘’pazitorii turnurilor de veghe’’adica spiritele elementare :Djin, Paralada, Nicksa, Gohb. Se va invoca puterea Fecioarei (sau zeita Isis) si puterea lui Dumnezeu (sau zeul Suprem) pentri a-ti acorda indrumare, iubire si ajutor.
Dupa ce ai trasat cercul protectiei magice, cheama elementele, incepand din Nord astfel :a) ia in mana vasul cu sare si priveste-l atent. Priveste spre Nord si spune : « Puteri ale Nordului, Voi ce apartineti Pamantului, fiti ingaduitoare si araati-va.Dati-mi stabilitatea voastra.Ajutati-ma sa atrag in viata mea beani si prosperitate ! » Vizualizeaza cum sarea capata o stralucire verzuie.Simte cum aceasta energie si lumina intra in corpul tau. Directioneaza stralucirea sarii catre lumanarea verde, pentru a o incarca cu energie. Pune vasul cu sare in coltul din partea de Nord a altarului. b) aprinde tamaia si ridica recipientul in care acesta se afla. Respira adanc ,intoarce-te catre Est si spune : « Puteri ale Estului, vant si cer, apropiati-va !Dati-mi cunoastere si intelepciune, pentru a sti ceea ce acum nu stiu. Ghidati-ma si ajutati-ma sa imi implinesc dorintele.Asa sa fie, cum vreau eu ! »
Vizualizeaza cum fumul parfumat ia forma unei maino ce vea sa va mangaie si sa alinte.Permite fumului parfumat sa iti inconjoare trupul si sa-ti impregneze spiritul cu intelepciune si cunoastere. Indreapta aerul inmiresmat catre lumanarea verde, care va absorbi energia sa, pe care o vei vizualiza tot sub forma de stralucire verde. Pune tamaia in partea de Est a altarului.

c) aprinde lumanarea rosie si priveste atent flacara.Simte caldura sa si spune : « Puteri ale Sudului , in care te numeri si tu, Focule, veniti spre mine !Dati-mienergia si pasiunea voastra, pentru a-mi aduce la capat ritualul astazi, in deplina incredere si iubire. Asa sa fie ! »
Priveste cum flacarile raspund nevoilor tale.Vezi cum tresar si cum energia rosie si puternica iti patrunde in suflet. Simte cum energia aceasta curata si indreapta-o spre lumanarea verde. Vezi cum ea se amesteca cu celelate energii si cum toate trei se rotesc in jurul lumanarii. Pune lumanarea rosie in partea de Sud a altarului.
d) ridica vasul cu apa. Priveste atent lichidul. Treci de imaginea sa si imagineaza-ti ca ai in maini oceanul,in care se strang raurile si ploaia in timp ce rostesti : « Puteri ale Vestului, apa si mare, veniti spre mine !Purificati-ma pentru ca intentiile mele sa fie curate si pure. Asa sa fie ! » Vezi cum apa incepe sa se coloreze in albastru. Simte cum aceasta stralucire te umple de energie vitala. Indreapta acest flux catre lumanarea verde. Pune apa in partea de Vest a altarului.
5. Roaga-te Fecioarei sau Zeitei Isis sa iti dea cunoastere, indrumare si iubirea Sa.
Roaga-te Lui Dumnezeu sa iti dea energie, ajutor si din dragoastea Lui.
In tot acest timp concentreaza-te asupra lumanarii argintii si a cupei pentru Fecioara ; dupa care focuseaza-te asupra lumanarii aurii si a cutitului ofranda pentru Dumnezeu..Simte-le preszenta si roaga-i sa te ajute in timpul ritualui. Ca semn al devotamentului poti presara petale de trandafir deasupra obiectelor ce ii reprezinta.
6.Ia lumanarea verde si unge-o cu ulei de patchouli si scortisoara.
Miscarea este de la ombele capete spre mijloc, pentru a arata intentia de a atrage.Pune lumanarea in sfesnic si aseaza-o in mijlocul altarului.Vizualizeaza cum in jurul ei se invart cele 4 energii ale Elementelor.

7. Vizualizeaza nevoia ta de bani si aprinde lumanarea. Pe masura ce lumanarea incepe sa arda, inchipuie-ti ca toate energiile acumulate de aceasta se imprastie in jur, interactionand cu intreaga lume.Acum poti rosti o rugaciune preferata sau un Psalm in timp ce privesti lumanarea aurie cum arde si transmite dorinta ta catre Foruruile Superioare pentru a fii implinita.
8.Cand nu te mai poti concentra etrebuie sa inchei ritualul.Incepand cu apa si terminand cu pamantul, multumeste-i fiecarui element pentru participare la ritualul tau. Dupa aceea trebuie sa aduci multumiri lui Dumnezeu si Fecioarei.
9. Deschide cercul protectiei tale magice.Arunca apa ; -poti uda florile cu ea. Stinge toate lumanarile, cu exceptia celei verzi, si pune la locul lor toate instrumentele folosite.
10.Pune lumanarea verde intr-un loc unde nu este curent si las-o sa arda pana la capat. La sfarsitul exercitiului, este bine sa iti echilibrezi energiile.
11. Dupa ce lumanrea s-a terminat , ia sarea, resturile de ceara si putina tamaie , si pune-le pe toate acestea pe o bucata de panza in forma de cerc, pe care ati inscriptionat sau o pentagrama, sau simbolul dolarului.
Strange panza, astfel incat sa formeze un mic sac si leag-o cu o ata verde. Aceasta mica traistuta va continua puterea vrajii tale

46 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

WaW ritualul Sarei de pe www.escapade.ro L-a obtinut in urma unei sedinte de spiritim u f multi ani in urma.Pesemne ca e puternic de il intalnesc peste tot pe net :)

20 iunie 2010 la 15:37  
Blogger Unknown a spus...

Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
Dacă aveți probleme de genul :
Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

25 septembrie 2016 la 03:31  
Blogger Camila360 a spus...

Am fost rănită și inima sa stricat când o problemă foarte mare a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți orice problemă de contact ogagakunta, vă dau 100% garanție că el vă va ajuta .. Trimiteți-l prin e-mail la adresa: ogagakunta@gmail.com sau sunați și ce-i spuneți pe +2348069032895

9 septembrie 2017 la 09:44  
Blogger lilian nikky a spus...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI NEVOIE AJUTAȚI-VĂ, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

2 octombrie 2017 la 01:04  
Blogger Janice Aliena a spus...

Buna ziua, sunt Charles Ulrika din Stockholm, Suedia. După ce a fost în relație cu Anderson soțul meu timp de 5 ani, a terminat să mă arunce, am făcut totul să-l înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am vrut înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, l-am întrebat cu toate promisiunile făcute, dar a refuzat. A explicat prima mea problema prietenului meu și ea a sugerat că prefer să contacteze un aparat de turnare vraja care ar putea să mă ajute să arunce o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt genul care nu sa gândit niciodată ortografia, am avut nici o alegere, ci pentru a încerca mai întâi postat de accidente de ortografie și mi-a spus nu a existat nici o problema totul va fi bine asta este, înainte de trei zile có fostul meu se va întoarce la mine înainte de toate trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător, în a doua zi, a fost în jurul valorii de 4:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la conversatii si tot ce a spus a fost ca ii pare rau pentru tot ce a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, care a fost modul în care am început să trăim fericit din nou. De atunci am promis că oricine știe că am o problemă de relație, aș fi de folos persoanei, referindu-mă la adevărata și puternică mașină de vrăjitor care ma ajutat cu problema mea. Email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com îl puteți trimite dacă aveți nevoie de ajutor în relația dvs. sau în orice alt caz.
Love Spells pentru a găsi dragostea adevărată
au pierdut vrăji de dragoste
Divorțul vrăji
Vrăji de conectare
Vraja obligatorie.
Vrăji de rupere
Bannlys un fost iubit
Vrei să fii promovat în vraja de birou / loterie
doresc să-ți satisfacă iubitul pe patul de sex
Contactați acest mare om dacă aveți vreo problemă pentru o soluție durabilă
prin dr.oduduwaspellcaster@googlemail.com

4 decembrie 2017 la 07:56  
Blogger Steve Mills a spus...

Povestea mea adevărată de viață:

Buna ziua tuturor, eu sunt Maria dupa nume, vreau ca lumea sa stie despre o vrajitoare mare, care nu-i percepe serviciul sa o ajute si el este cel mai mare pe care l-am vazut vreodata, marturisirea mea merge asa ca sotul meu ma lasat dupa 9 ani de căsnicie pentru că nu puteam avea un copil și am mers cu o altă femeie și am suferit, până când am vrut să spun reclama doctorului Ogundele pe internet, i-am contactat imediat, după ce mi-a dat vraja, mi-a surprins prin aducerea înapoi soțul meu pentru mine care a plecat timp de 9 ani în doar 24 de ore, iar soțul meu mă implora să-l iert, ești într-adevăr un om grozav Dr Ogundele, acest om are puterea de a face orice fel de problemă în viață, du-te la postul de radio pentru a împărtăși mărturia mea, pentru că am promis să informez lumea despre lucrarea sa bună, pentru că cei care au nevoie de ajutor aici sunt detaliile sale de contact. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Număr Viber: +27638836445. Ce număr de aplicație: +2349065101630.

4 mai 2018 la 10:14  
Blogger Unknown a spus...

Numele meu este Alberta Gallegos. Din respect pentru tine și pentru vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută această mărturie tuturor. Am fost la alte roți de vrajă fără să văd nici un rezultat. Am vrut doar să vin la tine mai devreme, am primit cele mai bune de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și m-am dus peste tot și alte vrăjitoare pentru ajutor, dar nici un rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat Dr. Isikolo După terminarea dragostei, am primit în sfârșit apeluri de la el. soțul este din nou plin de iubire. A fost ca un miracol! El sa întors brusc cu flori spunând că eu ar trebui să-l iert, că am fost cu adevărat plin de furie și șocat când soțul meu îngenunchează în jos cerșind pentru iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat fără cuvinte și bucuroși, ești Dumnezeu a trimis la mine și la întreaga mea familie .. Și acum sunt o femeie plină de bucurie încă o dată. Îți mulțumesc foarte mult Dr Isikolo Pentru toți cei care caută o adevărată castron contactați Dr. Isikolo Despre isikolosolutionhome@gmail.com sau contactați-l pe Whaton +2348133261196

17 mai 2018 la 03:00  
Blogger anonymous a spus...

sunt numele Sandra Oliveros. Salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Am fost respins de soțul meu după trei (3) ani de căsătorie doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și el a lăsat pe mine și pe copil să sufere. într-o zi când citeam prin web, am văzut un post despre modul în care această vrăjitorie a numit-o pe Dr. Isikolo pe această adresă isikolosolutionhome@gmail.com, a ajutat o femeie să-și dea înapoi soțul și i-am dat un răspuns la adresa lui și el mi-a spus că o femeie a avut o vrajă pe soțul meu și mi-a spus că mă va ajuta și că după 2 zile voi avea soțul meu înapoi. i-am crezut și astăzi mă bucur să vă spun tuturor că această vrăjitorie are puterea de a aduce iubitorii înapoi. pentru că acum sunt mulțumită de soțul meu. Vă mulțumim că m-ați ajutat Dr Isikolo contactați-l pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau el pe Whatsapp +2348133261196

8 iunie 2018 la 11:55  
Blogger Unknown a spus...

Toată mulțumirea d-lui Isikolo pentru vraja de dragoste care mi-a adus soțul divorț înapoi acasă
Am Angelica Ivica ... Sunt foarte fericit astăzi nu pentru nimic altceva decât pentru ceea ce a făcut acest om grozav numit Dr Isikolo pentru mine. Era atât de jos în momentul în care fostul meu soț mi-a părăsit. Nu-mi vine să cred că acum soțul meu este acum înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir rubinic, cerându-mă să-l duc înapoi și se simțea regretat și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a cauzat dureri după divorț. Și toată miracolul a avut loc după ce am comandat 48 de ore urgente de la doctorul Isikolo. Domnule, sunt cea mai fericită femeie de astăzi în întreaga lume. Dr Isikolo ai făcut-o cu adevărat .. Da .. Este o minune și o veselă plăcere și veselie pentru mine și familia mea astăzi ... Vă mulțumim domn pentru ajutorul tău prețios. Esti o vrajitoare veritabila si tu nu vei fi niciodata uitat ca ai facut din nou o femeie implinita. Esti eroul meu. Copiii sunt bucurosi sa-si aiba tatal lor sa revina acasa pentru totdeauna. contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent în relația dvs. E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com) sau WhatsApp el +2348133261196

11 iunie 2018 la 08:30  
Blogger rodric camela a spus...

Buna ziua prietenilor imi doresc sa impartasesc declaratia mea si sa spun cat de mult am fost de cand iubitul meu sa intors inapoi la mine din cauza marelui ajutor Dr. IZOYA a carui adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com mi-a fost oferita, sotul meu ma lasat in prima saptamana a lunii aprilie în acest an, deoarece credea că îl înșeală. Mi-a spus că prietenii lui i-au spus că am văzut pe altcineva când nu este în jur, am încercat să-l fac să înțeleagă că prietenii lui i-au mințit, dar nu mi-a dat șansa să-i explic că a fost cum ma lasat pentru o alta femeie. După o lună de separare am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar a fost foarte greu pentru mine să mă descurc, apoi am decis să îl contactez pe dr. IZOYA prin adresa de e-mail drizayaomosolutions@gmail.com pe care l-am întâlnit în acest an în 12 iulie căutați în căutarea ajutorului pentru a obține iubitul meu înapoi. Așa că a făcut o vrajă de dragoste pentru mine și a făcut iubitul meu să revină la mine în termen de 48 de ore. cu această mare bucurie în inima mea, vreau să spun un foarte mare mulțumesc Dr. IZOYA că este cel mai bun vrăjitor și este cea mai bună soluție.
De asemenea, el se specializează pe următoarele probleme
(1) Dacă vreți să vă întoarceți înapoi.
(2) Să vindece HIV / AID sau boală asociată
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați contracte
(7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie pentru totdeauna
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
(9) Cum ai fost scamat și vrei să-ți recuperezi banii pierduți.
(10) Opriți divorțul
(11) Invocarea ritualului de bani
(12) Câștigă alegerile

21 februarie 2019 la 14:59  
Blogger Josephine Roland a spus...

Sunt atât de mândră și de fericită că sunt aici, împărtășind munca ta DR PRINCE IDIALU. Nu pot să cred că acum ex-soțul meu este cu adevărat înapoi la mine în genunchi prezentând un trandafir roșu ca să mă roage să-l duc înapoi și se simțea regret și îmi pare rău că m-ai lăsat și că mi-a provocat dureri după divorțul care a avut loc anul trecut. Și tot acest miracol sa întâmplat după ce am comandat o vrajă urgentă de 24 de ore DR PRINCE IDIALU pe care mi-a aruncat-o pe mine și soțul meu. Domnule, eu sunt cea mai fericită femeie astăzi în întreaga lume. DR PRINCE IDIALU, ai facut-o cu adevarat .. Da .. Este un miracol si o vesnicie si veselie pentru mine si familia mea astazi .. Sunt atat de fericita acum si nu stiu cat de mult sa-mi transmit multumirea si aprecierea d-le. Și pentru întreaga lume, contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor urgent acum pentru că este garantat că vă va ajuta. Trimiteți-l prin e-mail (princeidialu@outlook.com sau prin telefon sau prin telefon 1 (845) 731-5643)

5 martie 2019 la 02:42  
Blogger Steve Mills a spus...

TREBUIE CITIT:

Numele meu este Mary Sunt din Austria, vreau sa spun lumii cum am primit ajutor de la acest mare castel de vraja care a aruncat o vraja pentru mine sa-mi aduga sotul meu inapoi si o vraja pentru mine sa fiu promovat la biroul meu, iar astazi sunt fericit cu soțul meu și viața mea este minunată, soțul meu a plecat timp de 11 ani și a fost cu o altă femeie în timp ce sufeream în singurătate, cât de dureros. Frații și surorile mele acolo vă sfătuiesc să vă rezolvați problema vieții și să aveți o casă bună decât să suferiți în tăcere, acum sunt Manager al firmei mele de astăzi din cauza doctorului Ogundele, am primit detaliile de contact online de o altă femeie care a fost împărtășind mărturia ei, i-am spus lui Dr Ogundele că voi împărtăși munca lui bună pe internet pentru a spune lumii, de aceea fac asta acum. mi-a adus înapoi soțul care a plecat timp de 11 ani în mai puțin de 48 de ore, este 100% real și onest. Deci, dacă vreunul dintre voi are nevoie de ajutor de orice fel, cred și știu că Dr. Ogundele vă poate ajuta să rezolvați 100% și să fiți fericit din nou ca mine. Pentru conversații Chat și Direct de la WhatsApp: +27638836445 .. email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

5 martie 2019 la 09:11  
Blogger kayla a spus...

De fiecare dată când mă uit înapoi la ceea ce mi sa întâmplat, voi aprecia mereu pe marele dr. Akhere (Akheretemple@yahoo.com) pentru ceea ce a făcut pentru mine. Această vrăjitorie mi-a adus finanțele, care m-au lăsat fără niciun motiv. Am întâlnit vrăjitorul mare și mi-a spus tot ce trebuie să fac! Acum mă bucur că Dr Akhere la adus înapoi și mă iubește mai mult decât obișnuia! îl puteți contacta și pe adresa activă (Akheretemple@yahoo.com) sau îl puteți adăuga în aplicația Whats-app: +2348129175848....

8 martie 2019 la 23:34  
Blogger Floor Lola a spus...

Vreau să-l apreciez pe doctorul Bahama pentru restaurarea căsătoriei mele cu castrarea după 8 ani de separare cu soțul meu, cu ajutorul marelui vrăjitor Dr Bahama, soțul meu întorcându-se acasă și acum suntem fericiți împreună pentru bine, din nou mulțumită doctorului Bahama. El vindecă tot felul de boli și cum ar fi
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 HIV SIDA și altele
LOTTERY SPELL și COURT CASE SPELL Contactați-l pentru ajutor
whatsapp.him +38972751056 sau Email: Bahamatemple@outlook.com

30 mai 2019 la 07:49  
Blogger Claudia Knorr a spus...

Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost într-adevăr uimitoare și am învățat că nu vom putea niciodată să ne descurcăm unul fără altul. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că este obosit de relație și era interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele s-au spulberat până am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi m-a prezentat Domnului Zakuza războiul magic vraja . Lordul Zakuza mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și eu am respectat-o strict și mi-a spus că iubitul meu va reveni la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Mulțumesc Domnului Zakuza pentru lucrările sale minunate. Dacă aveți vreo problemă de genul acesta sau mai rău, atunci contactați Lord Zakuza prin e-mail: ( doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com ) sau WhatsApp: +17405739483 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

5 septembrie 2019 la 02:39  
Blogger lilian nikky a spus...

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

24 octombrie 2019 la 09:24  
Blogger Anonymous a spus...

Ce minunată și simplă casetă de vrajă care mi-a readus bucuria și fericirea în viața mea !!! Vă dau această mărturie pentru că sunt atât de fericită, vreau să-i mulțumesc dr. ODION pentru lucrul cel mare pe care l-a făcut în viața mea, El a adus fericirea din nou în viața mea, nu am crezut niciodată în roți de vrăji până când viața mea s-a destrămat atunci când iubitul meu de 4 anii au decis să-l numim renunțat aproape când vrem să ne căsătorim. Am fost atât de descompunător emoțional, în măsura în care nu am mai putut face nimic rezonabil, după 2 luni de durere înainte ca un vechi prieten de-al meu să mă prezinte într-un online vraja numit Dr ODION, asta a fost după ce am fost înșelat de diverse rute false. Mi-a fost prezentat dr. ODION un adevărat vrăjitor Caster. În mai puțin de 24 de ore am văzut minuni, iubitul meu a revenit la mine și viața mea a revenit exact ca un puzzle finalizat, iar după 1 lună mai târziu ne-am căsătorit și a fost ca un vis pentru mine, deoarece am crezut că o pierdusem pentru totdeauna. Vă mulțumesc, Dr. ODION pentru că m-ați ajutat, dar, mai ales, pentru onestitatea Dvs. și pentru rezultatele rapide exacte. EMAIL HIM PENTRU AJUTOR: (drodion60@yandex.com) sau prin numărul său de WhatsApp +2349060503921, aici sunt CÂTRELE Dr Drion PUȚIN CURAȚI .. GONORRHEA, HIV / SIDA, LOW SPERM COUNTRY, BOLĂ DE MENOPAUSE, PROBLEMA DE PREGANȚIE, PROBLEMĂ SCURTĂ Stroke.contactează-l astăzi și rezolvă-ți problema ..

5 februarie 2020 la 15:26  
Blogger Diana Hanganut a spus...

Când l-am gasit pe dr. Ogume, care locuie?te în Turcia, am avut nevoie disperata de a-mi readuce fostul iubit. M-a lasat pentru o alta femeie. S-a întâmplat atât de repede ?i nu am avut niciun cuvânt de spus în situa?ie. Doar m-a aruncat dupa 3 ani fara nicio explica?ie. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul sau ?i mi-a spus ce trebuie sa fac înainte sa ma ajute ?i am facut ceea ce mi-a spus, dupa ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vraja de dragoste care sa ne ajute sa ne întoarcem împreuna. La scurt timp dupa ce ?i-a facut vraja, prietenul meu a început sa-mi trimita mesaje din nou ?i m-a sim?it oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus ca eu sunt cea mai importanta persoana din via?a lui ?i ?tie asta acum. Ne-am mutat împreuna ?i el a fost mai deschis pentru mine decât înainte ?i a început sa petreaca mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios ?i mai aproape de mine decât înainte. Recomand pe dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +447459511615 îl pute?i contacta pentru oricare dintre urmatoarele probleme:
1) Vraji de dragoste
2) Vraji de dragoste pierdute
3) Vraji de divor?
4) Vraji de casatorie
5) Vraja de legare.
6) Vraji de rupere
7) Alunga un iubit trecut
8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
9) dori?i sa va satisface?i iubitul
Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
ogumenspellcaster@gmail.com

7 februarie 2020 la 05:56  
Blogger Anonymous a spus...

Ce minune să am fostul meu din spate și am nevoie să împărtășesc această mărturie grozavă .. Vreau doar să vă mulțumesc domnului ODION cască de vrăjitoare pentru că mi-a luat timp pentru a mă ajuta să arunc vraja care îl readuce pe fostul meu iubit acum iubitul meu care a pierdut brusc interesul în mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și suntem mai fericiți ca niciodată, sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroși și nu știu cât de mult sunt de apreciat față de dumneavoastră Dr. ODION vrăjitorule un Dumnezeu trimis să restabilească relația ruptă, se bucură profund de a ajuta oamenii să își atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recupereze foștii iubiți, să înceteze relațiile abuzive, să găsească succesul, să atragă fericirea, să găsească colegi de suflet și multe altele, contactează-l astăzi. și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji Love. El furnizează rezultate cât se poate de bine în distribuirea prin vrăji reale, îl contactează prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921. el te poate ajuta, de asemenea, să arunci vraja puternică de dragoste în relația sau căsătoria ta.

10 februarie 2020 la 09:04  
Blogger Anonymous a spus...

Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

9 martie 2020 la 17:25  
Blogger Jane wembli a spus...

Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

14 mai 2020 la 01:27  
Blogger Unknown a spus...

Povestea mea de viață adevărată:
Buna tuturor, numele meu este Robt Burley, la data de 14 februarie 2020, soția mea a avut un acord cu mine și s-a despărțit de mine, căutam ajutor peste tot pentru a o întoarce, nimeni nu m-a putut ajuta, în urmă cu câteva zile am însemnat informațiile de contact a doctorului Ogundele din ziar ajutându-i pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, iar eu l-am contactat pentru ajutor, după ce i s-a dat vraja, soția mea m-a sunat și mi-a cerut iertarea, ce minune. Mulțumesc dr. Ogundele, este un bărbat puternic și vraja lui este inofensivă, mi-a adus-o pe soția mea în termen de 24 de ore cu puterile sale, nu am crezut niciodată în magie, dar dr. Ogundele mi-a dat înapoi fericirea mea, am făcut un acord cu el să împărtășesc numele lui pe internet după ce m-a ajutat, de aceea fac asta acum. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta cu WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com El este 100% real și puternic.

15 mai 2020 la 23:53  
Blogger Anonymous a spus...

Vă confruntați cu orice fel de dificultate în viață și doriți o soluție de durată contactează dr. Ajayi, el este un puternic caster de vrăji pe numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Soțul meu plănuia să divorțeze spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins, deoarece asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, mai târziu am aflat că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat într-adevăr și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni, când am văzut contactul doctorului Ajayi, războiul vrăjitor, o femeie a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, am luat contactul său și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să fac o vrajă pentru mine, după șapte zile de vraja soțul meu a venit și acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă fie rușine de problema dvs. căutați ajutor și rezolvați-l.

21 mai 2020 la 17:09  
Blogger Lorena Marko a spus...

Sunt aici pentru a împărtăși o mărturie despre cum m-a ajutat DR ISIKOLO. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, el s-a schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, va veni cu scuzele de a nu mă vedea tot timpul. A încetat să răspundă la apelurile mele și la SMS-urile mele și a încetat să mă vadă în mod regulat. Am început apoi să-l prind cu diferite fete de mai multe ori, dar de fiecare dată el va spune că mă iubește și că are nevoie de ceva timp pentru a ne gândi la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să intru pe internet și am văzut atâtea vorbe bune despre această casetă de vrăji numită DR ISIKOLO și îl contactez și îi explic problemele mele. El mi-a aruncat o vraja de dragoste pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât prietenii lui. Până la urmă ne-am căsătorit și acum suntem căsătoriți fericiți de 3 ani cu un fiu. Încă de când m-a ajutat DR ISIKOLO, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât până acum. Puteți contacta, de asemenea, această casetă de vrăjire și puteți rezolva relația dvs. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

11 iunie 2020 la 02:23  
Blogger Unknown a spus...

Miracolul încă se întâmplă:
După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și vindecă unele pentru bolnav, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau pe Viber Chat: +27638836445.

19 iunie 2020 la 00:40  
Blogger Anonymous a spus...

Eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu un fiu. Acum 6 luni, am început să observ ceva comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, cu greu nu-i mai păsa de mine sau de copii, Uneori iese și nici măcar nu se mai întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar în totalitate. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Când navighez pe internet într-o zi, am dat peste un site care sugera că dr. AJAYI poate ajuta la rezolvarea problemelor mele conjugale, la refacerea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea trăiește din nou fericită împreună. Toate mulțumesc dr. AJAYI. Dacă aveți nevoie de o casetă de vrăji care poate arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi.


Sunați și Whatsapp: +2347084887094
vibrator: +2347084887094
Mail: drajayi1990@gmail.com

25 iunie 2020 la 02:21  
Blogger Schart Marie a spus...

Îți mulțumesc dolofan pentru toate lucrările tale minunate și lucrurile minunate pe care le-ai făcut pentru mine și cei din jurul meu, într-adevăr, ești un mare castor de vrăji, un creator de pace. dolofanul m-a ajutat foarte mult în căsnicia mea. la câțiva ani în urmă, eu și soția mea aveam probleme și asta a dus la viața ei în casă. Am avut deja doi copii împreună Natalie și Vanessa, pe care îi prețuiesc atât de mult. Îmi iubesc familia atât de mult încât pot face orice. soția mea Mabel m-a părăsit și am luat copiii din cauza neînțelegerii noastre și i-am provocat totul, am înșelat-o. a ieșit din casă și nu am mai știut ce și cum să o cerșesc, aproape că am înnebunit încercând să caut o modalitate de a le readuce până când am dat peste marea cască de vrăji din Google. L-am contactat și el mi-a pus câteva întrebări la care am răspuns și mi-a spus ce trebuie să fac și lucrurile pe care trebuie să le ofer, am crezut că este o înșelătorie, deși am decis să încerc. El mi-a dat două zile pentru ca soția mea să se întoarcă și așa s-a rezolvat totul pe cale amiabilă. a venit de la sine, fără ca eu să mă duc la ea și a spus că totul este bine. și de atunci chubygreat@gmail.com i-a ajutat pe mulți pe care îi cunosc, pentru că le spun oamenilor care se confruntă cu aceeași problemă despre acest om grozav și au mărturisit cu toții și îmi mulțumesc. Puteți contacta Chubygreat acum pentru ajutor în orice fel de problemă cu detalii Whatsapp +2348165965904 sau e-mail pe chubygreat@gmail.com. El este soluția pe care o căutați acum.

28 iunie 2020 la 23:04  
Blogger Christos a spus...

Numele meu este PanPaul din cezch
Am fost atât de deprimată, când iubitul meu m-a părăsit pentru un alt bărbat, pe care am încercat să-i cer să se întoarcă la mine, ea a refuzat doar pentru că noul ei bărbat este mai bogat decât mine și a cumpărat recent unul nou 2020 Toyota Camry, de aceea a plecat prietena mea eu si am urmat un barbat doar pentru banii unui sapator de aur si am spus ca nu mai are sentimente pentru mine. Până la urmă, eram, devenind un om trist după toată dragostea pe care o împărtășeam în trecut, nu-mi puteam imagina viața fără ea, deoarece dragostea mea pentru ea nu avea preț de a face comerț din orice motiv într-o zi în timp ce navighez pe internet, am văzut un comentariu despre el că are puterea de a-și readuce iubitul și am decis să încerc să mă privesc, contactându-l, am răspuns imediat și i-am explicat prin ce trec și am spus că celălalt a folosit vraja voodoo, așa că mi-a lăsat-o, în ciuda grijii mele pentru ea, și mi-a promis că mă va ajuta să-mi revin iubitul și, de asemenea, să mă ajute să-i dau o vraja moartă, astfel încât să nu mă poată face în viitor și după 4 zile când prietena m-a așteptat să mă întorc de la serviciu, iar când m-am întors acasă în acea zi, am început să cerșesc și mi-a spus că îi pare rău că nu a știut niciodată ce i s-a întâmplat și că a fost ca o minune și magie în mintea mea. Mulțumesc, doctore, acum sunt mulțumită de prietena mea și acum totul merge bine. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui medic care să mă ajute să îmi revin prietena, vă rugăm să-l contactați prin e-mail
(Ogunamen1ofebudin@gmail.com)..

3 august 2020 la 18:13  
Blogger Bella a spus...

Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu cu ce te confrunți acum, dar te asigur că Dr. White este soluția potrivită, aceasta este scurta mea mărturie. Mă bucur să scriu acest lucru pentru că am din nou pace în căsătoria mea, totul datorită unui bărbat grozav pe nume Dr. White, are roți magice puternice care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu, soțul meu a plecat de acasă și a trăit cu altul femeie timp de 7 luni fără să-mi pese de mine și de fiica noastră de 4 ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijire blândă, dar soțul meu nu este nicăieri, îl rog să vină acasă de câteva ori, dar nu Nu fac nimic, chiar i-am implorat fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. White a ajutat-o ​​să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este nevoie pentru o vrăjire de dragoste și i-am dat finanțele pentru cumpărături timp de trei zile și soțul meu s-a întors acasă, totul datorită dumneavoastră Dr. White. Contactați-l pentru ajutor: / WhatsApp: +17168691327: sau E-mail: wightmagicmaster@gmail.com: dacă aveți conexiuni sau probleme de viață, are tot felul de Vrajă, pentru a vindeca boala, pentru a vă întoarce Ex, pentru a vă reuni căsătoria, pentru a obține o slujbă bună pentru a vă întoarce banii pierduți și alte soluții.

17 iunie 2021 la 10:28  
Blogger Sofia a spus...

Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

wightmagicmaster@gmail.com

.com Îl poți și Whatsapp:
+17168691327

23 iunie 2021 la 06:58  
Blogger Anonymous a spus...

Salvează-ți căsnicia și recuperează-ți urgent fostul iubit după despărțire / divorț ”Mă numesc Felicia, voi fi dator pentru totdeauna marelui doctor Egwali pentru că am reparat căsătoria ruptă după ce soțul meu m-a părăsit pentru o altă amantă timp de 6 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi l-a prezentat. La început, am fost sceptic în privința asta, pentru că am auzit multe despre vrăjitorii falși, dar mi-am pus îndoielile în spate, fiind disperat să-mi recuperez soțul și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a cerut el să fac. . Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore după ce l-am contactat. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut de lumea pe care i-am spus-o. De asemenea, este specializat în vrăji la loterie, vindecarea diferitelor tipuri de boli, plante pentru sarcină, E.T.C. Conectați-vă cu Doctor Egwali prin poșta sa (Dregwalispellbinder@gmail.com) sau Whats-app la +2348122948392

18 iulie 2021 la 08:25  
Blogger Sumac a spus...

nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

WhatsApp: +17168691327

19 septembrie 2021 la 09:02  
Blogger Unknown a spus...

Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

20 septembrie 2021 la 11:19  
Blogger Unknown a spus...

Căutați liniștea în viața voastră, v-ați săturat să treceți prin traume nedorite în viața conjugală. Dr. Egwali este aici doar pentru a ajuta la rezolvarea haosului și a readuce pacea nesfârșită în casa ta. Totul depinde de nivelul tău de pozitivitate și, de asemenea, de cât de hotărât ești să aduci schimbări în viața ta, pentru că amândoi contează în această linie de datorie, el a salvat o mulțime și eu sunt unul dintre ei .. Vorbește cu el astăzi și ai nenumărate motive să zâmbesc din nou .. Whatsapp / +2348122948392
Trimiteți un e-mail / dregwalispellbinder@gmail.com

20 septembrie 2021 la 16:03  
Blogger Humidity a spus...

Sunt Jennifer, locuiesc în București, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie, am fost la alți jucători de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat White După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrajile sale au făcut minuni, iar soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și ca eu să-l accept înapoi. trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă încă o dată. Vă mulțumesc foarte mult Dr. White Pentru toți cei care caută un jucător de vrăji adevărat, trebuie să-l contacteze pe Dr. White On (wightmagicmaster@gmail.com) SAU îl puteți contacta direct pe Whatsapp: +17168691327

22 septembrie 2021 la 02:27  
Blogger DR. DAWN a spus...

Fii atent aici, nimeni nu te poate ajuta aici sau chiar să-ți sugereze cum poți să-ți recuperezi fostul sau dragostea, orice mărturii ale celor mai mulți vrăjitori de aici trebuie ignorate. Deoarece majoritatea sunt înșelătorii, mă refer la o înșelătorie reală de care am fost o victimă și am fost smulsă de mii de dolari pentru că eram atât de nerăbdător să-mi recuperez soțul după ce m-a părăsit timp de peste 3 ani cu fiul meu de 6 ani Danny și fata de 4 ani Betty. Am aplicat la 3 jucători de vrăji diferite aici și fără rezultat. Toți cer același lucru: trimiteți-vă numele, adresa ex-nume și numărul de telefon cu imagini etc., pe care le-am făcut din nou și din nou și majoritatea erau din vestul Africii până când am văzut o postare despre dr. White și am decis să dă-i ultima mea încercare. Poveste lungă, eu și soțul meu suntem din nou împreună pentru totdeauna și trăim din nou bine și fericiți împreună, dacă treceți prin asta în relația / căsătoria dvs. nu căutați mai departe, deoarece Dr. White este soluția contactați-l acum WhatsApp: +17168691327
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

23 septembrie 2021 la 15:53  
Blogger Elfrida a spus...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

11 iunie 2022 la 08:47  
Blogger Natasha a spus...

Sunt foarte fericită în această zi pentru că tocmai mi s-a întâmplat o minune, nu mă așteptam să mai fiu alături de iubitul meu, dar datorită lui DR DAWN, un magician puternic care a făcut-o posibil. Căutam online pe 15 aprilie 2022 pentru a vedea cum îmi pot restabili viața amoroasă și am dat peste multe mărturii despre DR DAWN. Mă apropii de ea și sunt recunoscătoare pentru ajutorul ei, acum iubitul meu s-a întors cu mine. Mulțumesc DR DAWN Voi continua să depun mărturie pentru tine. puteți avea încredere în DR DAWN pentru a vă rezolva problemele %100, contactați sincer e-mail, dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

1 august 2022 la 06:30  
Blogger Anonymous a spus...

Funcționează cu adevărat, nu pot să cred că DR WALE este un adevărat vrăjitor de dragoste.
Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul adevăratului vrăjitor de dragoste DR WALE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar trei ani de căsnicie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR WALE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine în câteva săptămâni. A făcut vraja și, în mod surprinzător, după câteva săptămâni mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins că am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, că a vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR WALE. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum DR WALE pentru ajutor. Aici contactul lui. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU
E-mail: drwalespellhome@gmail.com

6 octombrie 2022 la 14:36  
Blogger Unknown a spus...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în luna septembrie a acestui an și m-am întors aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 7 luni fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i prin WhatsApp la: +2348133261196.

13 octombrie 2022 la 03:45  
Blogger . a spus...

După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit Dr DAWN, care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să o fac. Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru relația dvs. - problema căsătoriei sau a infertilității trebuie rezolvată astăzi prin: ( dawnacuna314@gmail.com )
sau direct WhatsApp: +2349046229159

20 iunie 2023 la 23:24  
Blogger . a spus...

De peste 13 ani de casnicie nu am putut naste, continui sa fac avort chiar daca raman insarcinata, toti doctorii nu m-au putut ajuta, pana cand sora mea m-a indrumat catre Dr DAWN, care m-a ajutat si am ramas insarcinata si acum am ai o fetita frumoasa,
De asemenea, îi ajută pe mulți dintre prietenii mei pe care i-am îndrumat, Dr. DAWN este o binecuvântare pentru toți cei care îl contactează,
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei să-ți recuperezi iubitul.
*Dacă îți dorești soțul/soția înapoi.
*Dacă doriți să recuperați bunurile sau banii furați.
*Dacă doriți să tratați orice fel de boală,
Contactați-l pe WhatsApp: +2349046229159

26 iunie 2023 la 11:28  
Blogger .... a spus...

Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
este priceput cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA Cure Magic
* Casino Cave
* Peșterile blestemate au fost eliminate
* Vraja de protecție
* Magic Loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
WhatsApp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com

27 iulie 2023 la 20:26  
Blogger Anonymous a spus...

Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

10 noiembrie 2023 la 12:30  
Blogger Anja Jaun a spus...

Vreau să împărtășesc o mărturie grozavă pe acest site despre modul în care DR MUSTAFA m-a ajutat să rămân însărcinată, eu și soțul meu încercăm să avem un copil de peste 7 ani, dar nu am avut noroc, așa că am decis să luăm legătura cu medicul de familie și după toate au fost facute teste, ne-a spus ca trompa mea nu functioneaza, apoi intr-o zi eram la birou cand o prietena de-a mea care avea aceeasi problema cu mine a ramas insarcinata dupa ce a contactat-o pe DR MUSTAFA. Ea m-a îndrumat către el și când l-am contactat prin e-mailul lui a făcut purificarea pe vraja de sarcină și în 2 săptămâni mă simțeam cumva și m-am dus la medicul de familie care mi-a spus că sunt însărcinată. Dacă știți că aveți o problemă similară ca aceasta sau orice problemă de fertilitate și doriți să rămâneți însărcinată, îl puteți contacta pe DR MUSTAFA prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau pe Whatsapp la +17402121222

De asemenea, specializat în:
Să-ți recuperezi fosta iubită sau iubit
Să-ți recuperezi fosta soție sau soț
Vraja de prosperitate
Vrajă de protecție
Obțineți un loc de muncă
Vraja de promovare a locurilor de muncă
Vrajă de copil
HIV Cura
Vrajă de sarcină
Vraja dragostei
Vraja de căsătorie
Câștigă la loterie
etc...

Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta prin e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com sau Whatsapp-l la +17402121222 contactați-l acum și problema dumneavoastră va fi rezolvată în 48 de ore.

30 noiembrie 2023 la 07:45  
Blogger Anonymous a spus...

Salutare prieteni, o mărturie minunată și uimitoare despre un mare vrăjitor pe care îmi place foarte mult să o împărtășesc. Să-mi recuperez soția este ceea ce mă așteptam mai puțin și nu mi-am putut imagina niciodată. Eu și soția mea suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să o întreb, dar ea a refuzat să-mi spună ce se întâmplă. problema este, și pe măsură ce timpul a trecut ea a căutat să divorțeze. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul să o recuperez, dar nu a fost ușor, am crezut că s-a pierdut orice speranță și, în timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu care a avut o problemă similară mi-a spus despre un mare vrăjitor numit DR WALE, care l-a ajutat să-și recapete și soția. Nu am crezut niciodată în vrăjile în toată viața mea sau în magie, pentru că nu m-am gândit că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză, a făcut o vrajă asupra mea, dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. cu trei copii frumoși. Suntem din nou fericiți împreună și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece printr-o situație similară să-l contacteze pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

26 februarie 2024 la 12:28  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire