joi, 8 mai 2008

Facutul cu Frigarea

Se face si se trimite celor mai puternici dusmani pe care ai aveti si daca este bine facuta, vraja nu da gres niciodata, iar dusmanul nu se poate apara in nici un fel.

Ca si vraja cu cutitul, nu este nevoie ca persoana indicata sa atinga sau sa foloseasca obiectul dat vrajilor. Puterea ei este dusa la departare si cel in cauza nu se stie apara si nu gaseste semn ca ar fi sub lucrarea cuiva.
Luati un ac lung de otel si incalziti-l la foc, asa ca si atunci cind puneti cutitul. Intr-o oala de pamant umpluta cu apa, nefolosita si neclintita din loc timp de o zi, aruncati o radacina de "untul pamantului" si cinci monede pe care le meniti atunci cand le dati drumul in apa astfel:

Una pentru cap,
Doua pentru trup
Trei pentru maini
Patru pentru picioare
Cinci pentru inima si gand.

Lucrarea o veti face doar in primele trei zile dupa luna plina, astfel: infigeti acul fierbinte in radacina plantei magice, de trei ori la rand, spunind:

Teapa inteapa,
Peste noua mari aruncata
facut de mana de om
Risipit de neom,
Cu nume de fiara,
Cu trup de balaur
Cum arde focul in vatra
Asa sa-l arzi si tu pe....(numele intreg al persoanei respective)


"Facutul cu frigarea" poate fi folosit si pentru a aduce sau a lega un barbat de o anumita femeie. In loc de descantecul de mai sus spuneti urmatoarele, respectind restul ritualului:

Teapa intepata
Peste noua mari aruncata
Cum arde focul in vatra
Asa sa-l arzi tu pe...(numele intreg al barbatului respectiv)
Inima lui sa plezneasca
Dupa....(numele intreg al femeii respective) sa se zvarcoleasca
Si nimic sa-l ostoiasca
De-ar crapa, de-ar plezni
Doar cu... (numele femeii) sa poate trai
La....(numele femeii) sa-l aduci
Pe roti, pe butuci
Iute ca gandul, repede ca vantul.

La sfarsitul fiecarui descantec, stropiti cu cate o gura de apa varvul tepusei pe care il infigeti apoi in pamantul din fata usii.
Este una dintre cele mai puternice jrai din magia alba pentru ca ea estefacuta de trei ori si trecuta prin apa, foc si pamant.

282 comentarii:

«Cel mai vechi ‹Mai vechi 201 – 282 din 282
Blogger Unknown a spus...

IUBIREA AUTENTICĂ VORBEȘTE LUCRĂRILE ÎN 48 DE ORE
Am avut înapoi fosta mea iubită cu ajutorul DR ISIKOLO la isikolosolutionhome@gmail.com. Am văzut oameni care scriau mărturii despre vraja cu care erau binecuvântați și de cine vreau să spun și a mea. De asemenea, cu aceste mărturii l-am întâlnit pe dr. Isikolo și l-am contactat pentru a-mi aduce fostul Katrina înapoi la mine, astfel încât să putem petrece vacanțele împreună, întrucât ne-am despărțit de aproape un an și inima nu mi-a mai fost aceeași. O iubesc pe această femeie din toată inima. Cu ajutorul doctorului Isikolo, fostul meu a revenit la mine în 48 de ore după ce m-am conformat și am făcut ce mi-a cerut să fac. Este foarte real. Și eu am fost șocat și nu-mi venea să cred că a funcționat de fapt. V-aș spune să contactați acest bărbat dacă doriți ca persoana iubită să vă revină cu rezultate rapide la adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp +2348133261196. Mulțumiri.

19 aprilie 2020 la 01:48  
Blogger Anonymous a spus...

Sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată fostul meu soț este din nou după ce a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit că l-am cunoscut pe dr. Ilekhojie cum îi ajută pe mulți să-l aducă pe Lover înapoi, așa că îl contactez pentru a mă ajuta și pe mine. Așa m-a ajutat dr. Ilekhojie să-mi aduc înapoi soțul meu .. O mulțumire mare pentru tine, dr. Ilekhojie pentru că nu am crezut niciodată că fostul meu soț se va întoarce atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de iubitul dvs. Ex înapoi sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare.
contactați-l pe WhatsApp Dr Ilekhojie pe 2348147400259 sau pe e-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com Website: https://gethelps.online

19 aprilie 2020 la 04:40  
Blogger Unknown a spus...

Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-mi revin fostul iubit să se căsătorească cu mine în luna decembrie a acestui an și am revenit aici pentru a posta despre el. DR ISIKOLO vă va ajuta să rezolvați problema dvs. indiferent prin ce treceți. Postarea despre o casetă de vrăji este foarte ciudată pentru că nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de o casetă de vrăji în a-mi aduce fostul iubit înapoi la mine după 3 ani de contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri web și l-am contactat pentru a mă ajuta și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și am fost fericit că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rugăm să vă prezentați pe toți cei de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema pentru dvs. și pentru a vă face fericit cu relația dvs. care vă doare. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

20 aprilie 2020 la 01:27  
Blogger Anonymous a spus...

Eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am descoperit că soțul meu vedea cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu vine acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar nu degeaba. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Într-o zi în care căutam pe Internet, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ilekhojie ar putea ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte ș.a. Așa că am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit să mă vadă și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a comis și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Ilekhojie. Dacă aveți nevoie de un ortograf care să poată arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi.

Iată e-mailul său: info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
WhatsApp +2348147400259
site web: https://gethelps.online

20 aprilie 2020 la 13:07  
Blogger Unknown a spus...

Bună tuturor, acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Vreau doar să-i spun mulțumiri lui DR ISIKOLO că mi-a luat timp să mă ajute să arunc vraja care îmi readuce fostul iubit care a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți ca niciodată. Am fost cu adevărat șocant și șocat când a făcut munca pentru mine și în 48 de ore după aceea, Kris s-a întors în casa mea și a început să ceară iertare și să-l accept înapoi .. Sunt foarte scurt de cuvinte și nu știu cât de mult să vă transmit aprecierea mea pentru dumneavoastră DR ISIKOLO sunteți un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să îi ajute pe oameni să își atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recupereze foștii iubiți, să înceteze relațiile abuzive, să găsească succesul, să atragă fericirea, să găsească colegi de suflet și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji Love. El oferă rezultate cât se poate de bune în distribuirea prin vrăji reale. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l Whatsapp la +2348133261196.

21 aprilie 2020 la 07:46  
Blogger anonymous a spus...

Bună ziua, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cea mai mare râșcă de vrăji DR ISIKOLO. soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la completarea unui divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit atunci când căutam despre citate de dragoste online, am văzut oameni care vorbeau despre el și marea lui lucrare al cărei caz era similar pentru a mea, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și mi-a spus să nu-mi fac griji că după 48 de ore va anula divorțul și va fi înapoi la mine după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză după 48 de ore, a fost soțul meu, a îngenuncheat, implorându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, de asemenea, vă poate ajuta să contactați e-mailul: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196.

23 aprilie 2020 la 01:40  
Blogger Unknown a spus...

Buna ziua ma numesc Dora Florian vreau sa imi impartasesc experienta uimitoare cu cea mai mare casca de vraja DR ISIKOLO. Soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la completarea unui divorț. Am plâns și m-am îmbolnăvit când am căutat citate despre dragoste online Am văzut oameni care vorbeau despre DR ISIKOLO și marea lui lucrare al cărei caz era similar cu al meu, i-au lăsat informațiile de contact, l-am contactat și i-am explicat fiecare în lacrimi adânci și mi-a spus. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va fi înapoi la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză a mea, două zile după seară, soțul meu a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic despre astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici mărturisesc despre asta. mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine, de asemenea, vă poate ajuta să contactați isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp la +2348133261196
site-ul web: drisikolosolutionhome.webnode.com.

23 aprilie 2020 la 23:47  
Blogger Unknown a spus...

Mi-am făcut o promisiune să-mi spun mărturia pe tot globul odată ce omul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus dr. ISIKOLO când m-a ajutat. Am ales alegerea potrivită să iau legătura cu DR ISIKOLO, marea cască de vrăji, care este capabilă să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine din nou, dar când am luat legătura cu DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. mi-a oferit o listă de articole de cumpărat, dar nu le-am putut primi în țara mea, așa că i-am trimis banii și el a cumpărat obiectele și a pregătit vraja perfectă de dragoste. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerându-mi iertare, ACEASTA ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact cum mi-a spus. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să cred, pentru că DR ISIKOLO este atât de real și vă rog să-l contactați acum pe e-mailul său, astfel încât să vă poată ajuta în felul în care m-a ajutat. e-mail este isikolosolutionhome@gmail.com Puteți de asemenea să-l Whatsapp la +2348133261196.

27 aprilie 2020 la 00:23  
Blogger Hidago Daniel a spus...

Numele meu este Hidago Daniel. Am făcut o promisiune să le spun altora lucrarea minunată a celui care a adus-o înapoi pe fosta mea iubită. El este DR.WEALTHY, care este medic de vrăji și a fost capabil să-mi readucă fostul meu. Fostul meu m-a părăsit chiar în ziua în care și-a întâlnit prietenul în locul meu, din care, fără să știu ea, n-am avut nicio legătură cu ea. S-a înfuriat chiar la vederea prietenului și am fost confuză dacă inițial era înnebunită cu ea. Zile în săptămâni și săptămâni în luni, fosta mea iubită nu mi-a spus niciun cuvânt în timp ce a plecat. Ce făceam? Așa am luat legătura cu DR.WEALTHY pe Internet, care după câteva proceduri și progrese, mi-a readus fostul meu. Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-mi exprima sentimentele și ceea ce DR.WEALTHY a făcut pentru mine. A ridicat cu adevărat o sarcină grea de pe pieptul meu. Pentru toți cei de acolo, vă rugăm să nu credeți că situația dvs. este prea primitivă sau prea grea și complicată pentru ca cineva să o înțeleagă. Contactați DR.WEALTHY și găsiți din nou bucuria, contactați-l; wealthylovespell@gmail.com vorbești și cu el la +2348105150446

28 aprilie 2020 la 01:22  
Blogger Anonymous a spus...

Sunt foarte fericit că dr. Ilekhojie mă ajută să-mi readuc sufletul. Sunt sigur că sunt multe femei la fel ca mine, care au făcut totul în puterile lor, pentru a-și câștiga soții înapoi, am venit aici pentru a spune tuturor femeilor să nu privească mai departe, deoarece chiar aici este răspunsul. Mă gândesc total dacă, dacă ar fi fost cinci rotiri de vrăji precum Dr. Ilekhojie, lumea ar fi fost un loc bun. Eu și soțul meu am fost despărțiți de 4 ANI și nu puteam gestiona viața fără el, am folosit totul pentru a-l câștiga înapoi, dar non-a funcționat până când am citit multe mărturii despre un caster vrăjitor numit Dr. Ilekhojie și cât de eficientă este munca ei este. Am luat legătura imediat cu ea și am urmat pașii pe care mi-a cerut-o și după 4 zile, fostul meu a sunat să-mi ceară iertare că nu dorește altceva decât să mă aibă înapoi în viața lui permanent. Sunt fericit că l-am găsit pe dr. Ilekhojie. Sper că o vei găsi foarte utilă. Nevoie de ajutor? WhatsApp Dr Ilekhojie la +2348147400259 SAU Email: gethelp05@gmail.com

1 mai 2020 la 17:38  
Blogger Unknown a spus...

Călătoria mea de restaurare a căsătoriei a început acum 3 zile, când soția mea de 22 de ani m-a schimbat pentru un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Am 57 de ani și are 55 de ani. Am trecut prin deșert și în timpul călătoriei l-am găsit pe doctorul Isikolo. Dumnezeu l-a folosit pentru a vindeca inima mea ruptă și mi-a luat durerile cu vraja Sa Puternică Iubire. a fost unul dur pentru mine încercând să o readuc acasă fără succes și a devenit o agonie pentru copiii mei și eu. Am încredere în Domnul și știu că El va restaura căsnicia mea. I-am explicat totul și mi-a spus ce să fac ceea ce am făcut și el a făcut partea lui, iar soția mea s-a întors acasă la mine și copiii noștri în mai puțin de 48 de ore. Trebuie să avem credință. Credința este asigurarea lucrurilor la care sperăm și convingerea lucrurilor nevăzute. Vă rugăm să nu renunțați la bărbați și femei, Dumnezeu îl poate folosi pe doctorul Isikolo pentru a restabili căsătoria sau relația voastră. Nu pierde nădejdea. Trebuie să te îndrăgostești de Domnul.
Contactați doctorul Isikolo Pentru o vraja puternică de dragoste trimisă de la Dumnezeu. prin e-mail isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp-ul său la +2348133261196.

2 mai 2020 la 01:14  
Blogger Anonymous a spus...

Viața mea a fost atât de pozitivă de când te-am cunoscut. Aproape că mă gândeam că nu există nicio speranță să mă reîntâlnesc cu soția mea. Dar am citit aceste recenzii bune despre munca ta și am cumpărat încă o vrajă. Am pus toată credința mea în tine și am urmat indicațiile tale către scrisoare. Suntem mai fericiți acum ca niciodată. Totul pare perfect și atât de natural! Asta iubesc cu vraja ta. Vă mulțumim pentru ajutorul dumneavoastră, dr. Ilekhojie pentru timpul acordat, pentru grija dvs. și pentru inima voastră frumoasă. Dacă aveți nevoie de ajutor similar, vă rugăm să contactați WhatsApp Dr Ilekhojie Dr Ilekhojie la +2348147400259 sau să trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com

3 mai 2020 la 07:05  
Blogger anonymous a spus...

DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-mi iau soțul înapoi. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO Marele vrăjitor care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că toată speranța a fost pierdută. așa că l-am contactat și m-am conformat cu tot ce mi-a spus să fac și, într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO s-a folosit de vraja sa puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, readucându-mi omul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu se va întoarce la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci, el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ pentru mine că voi anunța Lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om minunat. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și totuși iubești și îl vrei pe el sau ea înapoi? Aveți probleme cu finanțarea dvs.? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați astăzi DR ISIKOLO pentru că vă ofer 100% garanție că el vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com.com sau WhatsApp/Viber lui la +2348133261196.

4 mai 2020 la 00:25  
Blogger Unknown a spus...

Cum m-a ajutat acest mare om dr. Isikolo să-mi readuc iubitul în 48 de ore. Iubitul meu care s-a despărțit de mine încă din luna mai a acestui an și tot efortul meu către el s-a dovedit avort. Îl iubesc atât de mult, încât de fiecare dată când îl voi vedea cu o altă fată, voi fi supărat. așa că într-o zi am trecut pe internet când am văzut o mărturie a unei femei cum acest nume de bărbat minunat DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că norocos pentru mine a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales nu l-am trimis prin e-mail după aproximativ 2 ore când m-a sunat înapoi și mi-a răspuns e-mailul. i-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că mi-a spus că are nevoie de niște obiecte pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut eu am făcut tot posibilul pentru a-l asigura pentru a se face rugăciunile mele și în 48 de ore, așa cum mi-a dat deja asigurări, iubitul meu a revenit la mine rugându-i îmi cer iertare, acum mă iubește, mă prețuiește și îmi promite că nu mă va mai părăsi niciodată. totul mulțumită lui DR ISIKOLO, puteți să-i trimiteți și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp: +2348133261196 și fiți siguri de soluție, deoarece este pur și simplu cel mai bun pe care îl puteți găsi oriunde.

6 mai 2020 la 00:54  
Blogger Unknown a spus...

Vraja puternică eficientă de dragoste pentru a-ți reveni acum iubitul Ex: verificați DR ISIKOLO
Am experimentat doar minunile vrăjii de dragoste Dr.Isikolo, care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recupereze iubitele pierdute și, de asemenea, să ajute la câștigarea la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferite persoane cum ajută să-l readucă înapoi pe fostul iubit, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum aproximativ 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc că se va ocupa de toate în doar 48 de ore, după a doua zi Toni m-a sunat, am fost atât de șocat, am primit apelul și nu mi-a putut crede urechile, el era mă roag cu adevărat să-l iert și să fac promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a adus și o mașină nouă doar pentru ca să-și dovedească dragostea pentru mine. Am fost atât de fericit și l-am sunat pe DR ISIKOLO și i-am mulțumit, mi-a spus doar să împărtășesc veștile bune peste tot în lume .. Bine, dacă ai nevoie de o casetă de vraja eficientă și reală pentru orice problemă din viața ta, poți contacta DR. : isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți Whatsapp și pe +2348133261196.

10 mai 2020 la 01:21  
Blogger Unknown a spus...

Povestea mea de viață adevărată:
Buna tuturor, numele meu este Robt Burley, la data de 14 februarie 2020, soția mea a avut un acord cu mine și s-a despărțit de mine, căutam ajutor peste tot pentru a o întoarce, nimeni nu m-a putut ajuta, în urmă cu câteva zile am însemnat informațiile de contact a doctorului Ogundele din ziar ajutându-i pe oameni să-și recupereze iubitul pierdut, iar eu l-am contactat pentru ajutor, după ce i s-a dat vraja, soția mea m-a sunat și mi-a cerut iertarea, ce minune. Mulțumesc dr. Ogundele, este un bărbat puternic și vraja lui este inofensivă, mi-a adus-o pe soția mea în termen de 24 de ore cu puterile sale, nu am crezut niciodată în magie, dar dr. Ogundele mi-a dat înapoi fericirea mea, am făcut un acord cu el să împărtășesc numele lui pe internet după ce m-a ajutat, de aceea fac asta acum. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta cu WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com El este 100% real și puternic.

14 mai 2020 la 10:41  
Blogger Anonymous a spus...

Soțul meu m-a lăsat stricat, acest lucru m-a îmbolnăvit și problema mea a devenit foarte dificilă și m-a făcut aproape să renunț, dar după vraja de dragoste de la Dr. Ilekhojie, relația mea s-a restabilit instantaneu, am fost fericit că rezultatul a fost fantastic și eficient, numai 2 zile după doc. Ilekhojie a început totul, am obținut rezultat în 48 de ore, Soțul meu era din nou plin de dragoste și sinceritate. Niciodată în viața mea nu am crezut că asta va funcționa atât de repede. Soțul meu s-a împăcat cu mine și a început să acționeze complet diferit, îmi arată dragostea de zi cu zi, mă simt fericit încă o dată și ca niciodată. Mi-a fost atât de bine să-mi revin soțul din nou, mulțumesc dr. Ilekhojie pentru vraja ta de dragoste făcută. Vă rugăm să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de ajutor în toate problemele legate de relații prin gethelp05@gmail.com îl puteți Whatsapp și la numărul său de telefon +2348147400259

17 mai 2020 la 16:15  
Blogger Anonymous a spus...

Ma numesc Carla Houston. Sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată fostul meu soț este din nou după ce a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit că l-am cunoscut pe dr. Ilekhojie cum îi ajută pe mulți să-l aducă pe Lover înapoi, așa că îl contactez pentru a mă ajuta. Așa m-a ajutat dr. Ilekhojie să-mi aduc soțul înapoi .. Un mare mulțumesc pentru tine, dr. Ilekhojie, deoarece nu am crezut niciodată că fostul meu soț va reveni la mine atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie înapoi de Ex Lover sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare. Mulțumesc! E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

20 mai 2020 la 13:27  
Blogger Kristen Van Weyenberg a spus...

Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 pentru a obține o conversație cu Lordul Zakuza pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.

21 mai 2020 la 04:25  
Blogger Anonymous a spus...

Vă confruntați cu orice fel de dificultate în viață și doriți o soluție de durată contactează dr. Ajayi, el este un puternic caster de vrăji pe numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Soțul meu plănuia să divorțeze spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins, deoarece asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, mai târziu am aflat că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat într-adevăr și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni, când am văzut contactul doctorului Ajayi, războiul vrăjitor, o femeie a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, am luat contactul său și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să fac o vrajă pentru mine, după șapte zile de vraja soțul meu a venit și acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă fie rușine de problema dvs. căutați ajutor și rezolvați-l.

21 mai 2020 la 17:08  
Blogger Anonymous a spus...

Bună ziua, numele meu este Jenna Rossi, vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare vrăjitor, Dr. Ilekhojie, soțul meu m-a înșelat și când am aflat că am avut o luptă care a dus la el pentru un divorț, am plâns și m-am îmbolnăvit când eram căutând citate despre dragoste online am văzut oameni vorbind despre el și marea sa lucrare al cărei caz era asemănător cu al meu, au lăsat informațiile de contact l-am contactat și el mi-a spus să nu-mi fac griji că după 24 de ore va anula divorțul și va fi înapoi la mine după Am făcut tot ce mi-a cerut să fac cea mai mare surpriză a doua zi seara, a fost soțul meu, a îngenuncheat rugându-mă să-l accept înapoi, vă mulțumesc încă o dată Dr. Ilekhojie, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru el, de asemenea, vă poate ajuta să vă mulțumesc ! Ilekhojies contactează gethelp05@gmail.com sau sună la +2348147400259

22 mai 2020 la 02:40  
Blogger Anonymous a spus...

Nu am știut niciodată că voi scrie această mărturie într-o zi, dar inima mea este atât de plină de bucurie, încât am decis să o împărtășesc. Sunt avocat și locuiesc la Vilnius și am 30 de ani. Mă întâlnesc cu iubitul meu de când aveam 20 de ani, relația noastră a fost întotdeauna minunată. Părinții mei îi plăceau foarte mult și speră să ne căsătorim într-o zi, pentru că relația d a fost atât de lungă. De curând am început să observ că ori de câte ori pun problema problemei căsătoriei, el se va lăuda și spune că nu este pregătit, în ciuda faptului că am fost împreună timp de 10 ani, iubitul meu a avut un loc de muncă foarte bine plătit, așa că banii nu au fost ” problema, el avea 35 de ani. Când îl întreb de ce nu vrea să se căsătorească, va continua să spună că nu este pregătit pentru asta acum, că dacă găsesc pe cineva care este gata, ar trebui să mă căsătorească cu el, cuvintele lui chiar m-au doborât, am fost în lacrimi zile întregi acasa. Apoi, într-o zi, m-am întâlnit cu dr. Ajayi și i-am povestit problema mea, mi-a spus că cineva a făcut un blestem pe iubitul meu să nu se căsătorească cu mine. Dr Ajayi mi-a spus ce voi face, a spus că va face niște vrăji și după câteva zile voi fi surprins. Am făcut toate lucrurile necesare pe care mi le-a cerut să le fac. Câteva zile mai târziu, spre marea mea surpriză, prietenul meu mi-a propus-o într-o petrecere surpriză, a doua zi am făcut o nuntă în curte doar cu părinții și prietenii noștri prezenți, eram atât de plină de lacrimi și inima mea era atât de bucuroasă. Mulțumesc dr. Ajayi. Vă recomand dr Ajayi pentru orice fel de vrajă doriți, contactați numărul său de telefon Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

22 mai 2020 la 18:15  
Blogger Mary Gab a spus...

O dragoste puternică și plină de putere pentru a-ți câștiga înapoi EX-ul, am decis că voi petrece întreaga zi pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească mărturisirile mele despre DR ALAM, care este un castru puternic de vrăji, după ce a fost abondonat de către soția mea, timp de aproape un an .. o zi credincioasă am fost pe internet pentru un sfat de recunoștință, nu am știut niciodată că este drumul spre fericirea mea, după ce am citit o mulțime de mărturii online despre un mare DR ALAM ȘI MULTE DE RECOMANDARE ONLINE DE ALTE SPELLCASTERS Așa cu faptul că a trebuit să contactez DR ALAM și îi explic totul prin detaliile pe care le-am văzut online de către persoane care împărtășesc mărturie .. acum sunt atât de fericit că aleg DR ALAM, deoarece locul de muncă este 100% perfect. iar vraja mi-a readus-o pe soția mea. Vă rugăm să contactați DR ALAM pentru ajutor, este un bărbat bun, trimiteți un e-mail la dralahalah@gmail.com sau sunați la whatsapp +2348115720823 ..... mulțumesc.

26 mai 2020 la 11:50  
Blogger Mary Gab a spus...

O dragoste puternică și plină de putere pentru a-ți câștiga înapoi EX-ul, am decis că voi petrece întreaga zi pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească mărturisirile mele despre DR ALAM, care este un castru puternic de vrăji, după ce a fost abondonat de către soția mea, timp de aproape un an .. o zi credincioasă am fost pe internet pentru un sfat de recunoștință, nu am știut niciodată că este drumul spre fericirea mea, după ce am citit o mulțime de mărturii online despre un mare DR ALAM ȘI MULTE DE RECOMANDARE ONLINE DE ALTE SPELLCASTERS Așa cu faptul că a trebuit să contactez DR ALAM și i-am explicat totul prin detaliile pe care le-am văzut online de către persoane care împărtășesc mărturie .. acum sunt atât de fericit că aleg DR ALAM, deoarece munca este 100% perfectă iar vraja mi-a readus-o pe soția mea. Vă rugăm să contactați DR ALAM pentru ajutor, este un bărbat bun, trimiteți un e-mail la dralahalah@gmail.com sau sunați la whatsapp +2348115720823 ..... mulțumesc.

26 mai 2020 la 12:00  
Blogger Unknown a spus...

CUM ÎȚI ÎNȚELEZĂ MULȚI EX ÎNAPOI CU AJUTORUL DR Ilekhojie ....... Numele meu este Muna Vassel, din Canada, vreau să spun lumii că există o casetă de vraja online reală și eficientă, care este puternică și autentic, numele lui este Dr. Ilekhojie, m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe dr. Ilekhojie, mi-a aruncat o vrajă de dragoste și soțul meu care a spus că nu are nimic de făcut. cu mine din nou, m-a sunat și a început să mă roage să revin. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterile de a restabili relația ruptă și de a le aduce înapoi. pentru că acum sunt foarte fericit cu soțul meu. Pentru toți cei care citesc acest articol și au nevoie de ajutorul său, dr. Ilekhojie poate oferi, de asemenea, orice fel de ajutor, cum ar fi soluționarea cauzelor de divorț, a cauzelor de judecată, a vrăjii, a protecției spirituale. Mulțumesc! adresa de e-mail de contact: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

27 mai 2020 la 16:06  
Blogger Pressy a spus...

Bună ziua, salutări tuturor celor care citesc această mărturie. Sunt Pressy Tony, britanic, am suferit cancer de 5 ani și toate aceste mijloace
  Am încercat tratament, nu m-au ajutat, dar când am intrat
  Pe Internet, am văzut foarte bine mărturia despre Dr. Obudu despre cum a putut
  Vindecă pe cineva de cancer și de alte boli, această persoană a spus lucruri grozave despre acest bărbat și ne sfătuiește să-l contactăm dacă suferă de orice tip de boală sau dacă are multe probleme la care El Dr. Obudu poate fi de ajutor. Ei bine, am decis să-l încerc, mi-a cerut informațiile pe care i le-am trimis și mi-a spus că va pregăti medicamentul pe bază de plante, pe care îl voi lua săptămâni după ce am luat medicamentul pe bază de plante pe care mi la trimis Dr. Obudu,
  Spre marea mea surpriză, așa am fost vindecată de 5 ani de cancer.
  Prieteni, îl puteți contacta pe dr. Obudu pentru orice tratament pentru orice boală. Toți cei care au citit articolul meu despre asta
Am nevoie de ajutor, ar trebui să-l contactați. E-mail. Dr. obudu
obuduyang@gmail.com sau WhatsApp +1 503-773-9114 pentru ajutor, este un
  om de încredere
  Dacă aveți oricare dintre problemele enumerate mai jos.

atunci este, de asemenea, perfect

(1) Dacă vrei să-ți recuperezi fostul.
  (2) Dacă ai întotdeauna vise rele.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
(5) Dacă doriți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
(7) Doriți să vă legați soțul / soția pentru a fi al vostru pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) Îngrijirea ierbii
(10) Ajutor pentru a scoate oamenii din pușcărie
(11) Vrăjile de căsătorie
  (12) Vrăji miraculoase
(13) CARTEA DE PROFECIE
(14) Vrăji de atracție
(15) Îndepărtați vrăjile bolii
(16) ALEGEREA CÂȘTIGĂTORILOR
  (17) SUCCESUL LA EXAMENE
(18) Farmec pentru ca cineva să te iubească.
  (19) Vraja de afaceri.
  (20) Găsește-ți familia de mult timp pierdută.
  (21) Vraja pentru probleme de familie
  (22) Problemele cauzelor judecătorești
23) rămâneți însărcinată

Dacă aveți nevoie sau doriți informații despre vrăji sau bani despre dragoste,
Puteți rezolva această problemă astăzi la Obudu Spell Solution Temple.

29 mai 2020 la 02:48  
Blogger Anonymous a spus...

Nu am crezut niciodată în casting-uri sau magii până când l-am cunoscut pe dr. Ajayi, pe care l-am contactat prin numărul său: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam cu probleme în căsnicia mea, pentru că soțul meu a spus că nu mai vrea nimic cu mine după 9 ani de casatorie, chiar imi place sotul meu asa ca caut ajutor pentru a rezolva lucrurile in casatoria mea, in timp ce navighez am vazut unde un barbat l-a recomandat pe dr. Ajayi pentru ca l-a ajutat sa se promoveze in locul lui de munca cu o vraja, am ajuns sa Dr. Ajayi și mi-a explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce am urmat toate instrucțiunile sale, soțul meu se răzgândește și trăim fericiți și nu a mai menționat nimic despre divorț. Contactează-l pe Dr. Ajayi astăzi pentru orice problemă de relație sau ca aspect al vieții și el va găsi soluții pentru problema ta. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

30 mai 2020 la 03:02  
Blogger Eiza González a spus...

Ce bucurie soțul meu este chiar aici cu mine, mulțumesc domnului Dr. Ayoola pentru că m-a ajutat, eu și soțul meu am fost despărțiți bine de 2 ani și 7 luni încerc să fac totul pentru a-l întoarce și nu am văzut până nu am citit o mărturie despre DR Ayoola online și l-am contactat și i-am spus problema mea și el mi-a promis că soțul meu va reveni dacă voi face ceea ce îmi va spune să fac și am spus că da și am făcut-o după 48 de ore soțul meu a venit să mă caute și roagă-mă să mă întorc acasă, mulțumesc ție, DR AYOOLA. Trăiesc fericit cu soțul meu chiar acum, dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți contacta fostul sau soțul sau soția să-l contactezi astăzi și îți promit că vei primi ce vrei așa vreodată aici este e-mail (drayoolasolutionhome@gmail.com) îl adaugă și pe Whatsapp: +31684065675. sau site-ul său https://drayoolasolutionhome.com/

2 iunie 2020 la 16:01  
Blogger Unknown a spus...

Miracolul încă se întâmplă:
După un an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a părăsit eu și copiii și am mers să fiu cu o altă femeie, am simțit că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit 3 ani fără nimic, am fost emoțional și am plâns toată noaptea. Mulțumită unui caster vrăjitor numit Dr. Ogundele. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am întâlnit mai multe mărturii despre dr. Ogundele, oamenii au mărturisit că i-a readus pe iubitul lor Ex înapoi în 24 de ore, unii au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și vindecă unele pentru bolnav, etc. L-am contactat pentru ajutor pentru a-mi aduce înapoi soțul și el mi-a spus după munca lui, soțul meu va reveni în termen de 24 de ore, spre marea mea surpriză soțul meu s-a întors după 24 de ore exact așa cum a spus și a cerut iertare , ce miracol. Dr. Ogundele mi-a spus să depun mărturie pentru ca oamenii să-l cunoască mai mult. De aceea, îmi împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, numele meu este Mara Lucas. Sunt din Barcelona, ​​Spania. Puteți ajunge la Dr Ogundele cu numărul său de telefon sau să trimiteți un mesaj pe WhatsApp sau pe Viber Chat: +27638836445.

18 iunie 2020 la 21:22  
Blogger Eileen Alvare a spus...

Căutați o modalitate de a vă întoarce relația în cazul în care da, ajutorul a venit în calea dvs. Am primit o mărturie online despre dr. Ayoola cum ajută pe cineva să-și revină soția și am contactat-o pentru ajutor. Sunt atât de fericit că chiar acum, soțul meu este înapoi la mine cu ajutorul Dr. Ayoola dacă ai nevoie de ajutor pentru a-ți reveni fostul sau relația, poți să-l contactezi, el te va ajuta la fel cum el mă va ajuta să-mi câștig soțul înapoi după 2 ani de separare să-l contactezi astăzi și fiți mulțumit de căsătoria dvs., puteți să-i trimiteți un e-mail pe drayoolasolutionhome@gmail.com sau informații de contact @ drayoolasolutionhome. com sau sună-l pe whatsapp +31684065675



sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

23 iunie 2020 la 22:52  
Blogger Schart Marie a spus...

Îți mulțumesc dolofan pentru toate lucrările tale minunate și lucrările minunate pe care le-ai făcut pentru mine și cei din jurul meu, într-adevăr, ești un mare castor de vrăji, un creator de pace. dolofanul m-a ajutat foarte mult în căsnicia mea. la câțiva ani în urmă, eu și soția mea aveam probleme și asta a dus la viața ei în casă. Am avut deja doi copii împreună Natalie și Vanessa, pe care îi prețuiesc atât de mult. Îmi iubesc familia atât de mult încât pot face orice. soția mea Mabel m-a părăsit și i-am luat pe copii din cauza neînțelegerii noastre și i-am provocat totul, am înșelat-o. a ieșit din casă și nu am mai știut ce și cum să o cerșesc, aproape că am înnebunit încercând să caut o modalitate de a-i readuce până când am dat peste marea cască de vrăji din Google. L-am contactat și el mi-a pus câteva întrebări la care am răspuns și el mi-a spus ce trebuie să fac și lucrurile pe care trebuie să le ofer, am crezut că este o înșelătorie, deși am decis să încerc. El mi-a dat două zile pentru ca soția mea să se întoarcă și așa s-a rezolvat totul pe cale amiabilă. a venit de la sine, fără ca eu să mă duc la ea și a spus că totul este bine. și de atunci chubygreat@gmail.com i-a ajutat pe mulți pe care îi cunosc, pentru că le spun oamenilor care se confruntă cu aceeași problemă despre acest om grozav și au mărturisit și îmi mulțumesc. Puteți contacta Chubygreat acum pentru ajutor în orice fel de problemă cu detalii Whatsapp +2348165965904 sau e-mail pe chubygreat@gmail.com. El este soluția pe care o căutați acum.

27 iunie 2020 la 12:21  
Blogger Celia Forbes a spus...

Hace solo unas semanas vi un comentario sobre el Dr. Azaka Solution Temple, alguien hablando sobre cómo la ha ayudado en su relación también lo contacté porque estaba enfrentando el mismo problema en mi relación, hoy puedo recomendar con valentía la solución del Dr. Azaka Templo para alguien que también enfrenta una ruptura en su relación para contactarlo hoy para obtener ayuda porque me ha ayudado a restablecer mi relación a la normalidad, aquí están sus datos de contacto: Azakaspelltemple4@gmail.com o whatsapp +1(315)316-1521, gracias señor Dios lo bendiga.

29 iunie 2020 la 06:31  
Anonymous Anonim a spus...

Am nevoie de o casetă reală pentru salvarea căsătoriei mele? Contact: aoba5019@gmail.com, El este cu siguranță cel mai bun joc de vraja online care m-a ajutat să-mi salvez casa, iar rezultatul său este 100% garanție. Am căutat o modalitate de a opri divorțul și de a-mi salva căsnicia, așa că am solicitat serviciul doctorului ADELEKE săptămâna trecută. Ei bine, fericit pot spune că astăzi trăiesc o viață căsătorită fericită și, de asemenea, viața mea în căsătorie este restabilită. Dr. ADELEKE Mi-a salvat căsătoria. soțul meu mă iubește acum ca o nebunie și o iubesc! Încercăm acum să îi aducem pe cei mici la familia noastră pentru a ne arăta dragostea noastră care nu se încheie niciodată unul pentru celălalt. Dr. ADELEKE a făcut minuni în viața mea. Ai efectuat un serviciu foarte bun pentru o persoană cu adevărat nevoie. Mulțumesc, Dr. ADELEKE, pentru salvarea căsătoriei mele și mi-a adus soțul înapoi la mine! ".. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună. Dacă sunteți în căutarea unui mod de a restabili relația, sau aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau de soțul dvs. mutat către o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare de război Dr. ADELEKE. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: aoba5019@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga la el pe Whats-app: +27740386124

29 iunie 2020 la 23:37  
Blogger Sophia Leah a spus...

Hei, sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată și soțul meu este înapoi după ce m-a lăsat pe mine și pe cei 3 copii ai noștri pentru o altă femeie. După 9 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-un Argument sau altul până când m-a părăsit în sfârșit și m-am mutat în Texas pentru a fi cu o altă femeie. am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu își vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care chinurile, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram foarte îndrăgostită de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc mereu să se întoarcă la mine, eram într-adevăr supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care sugera că dr. Ayoola poate ajuta să revină rapid . Deci, am simțit că ar trebui să-i încerc. L-am contactat și el mi-a spus ce să fac și l-am făcut apoi a făcut o (vraja de dragoste) pentru mine. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii. Atunci din acea zi, căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită dr. Ayoola. el este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr. Ayoola casterul de vrăji real și puternic pe care îl voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la adresa: drayoolasolutionhome@gmail.com El este cel mai bun rolator de vrăji care vă poate ajuta cu problemele dvs. sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

30 iunie 2020 la 08:26  
Blogger Unknown a spus...

Eu ma simt ft prost din cauza acestui farmec cum scap de el

18 iulie 2020 la 13:34  
Blogger Anonymous a spus...

Bună ziua tuturor sunt aici pentru a mulțumi DR ODION că m-a făcut din nou fericit, logodnicii mi-au părăsit când urma să se căsătorească după 2 luni. Și am fost atât de frustrat că am avut o zi proastă de-a lungul. până când am fost online și voi afișa o recenzie a cuiva care postează o mărturie a unui doctor numit ODION pe care l-am contactat de fapt și el m-a asigurat că nu ar trebui să-mi fac griji că prietenul meu va reveni odată ce va termina cu munca sa în 24 de ore . din păcate, întâlnesc o celulă pe telefonul meu și a fost iubitul meu, iar el mi-a spus că îi pare rău că ar trebui să-l iert că se întoarce pentru ca noi să fim împreună. Mulțumesc lui DR ODION pentru munca sa amabilă. Dacă aveți aceeași problemă îl puteți contacta prin WhatsApp +2349060503921 sau prin e-mail (drodion60@yandex.com)

30 iulie 2020 la 05:11  
Blogger  Sophia Lucas a spus...

POVESTEA MEA AICI ESTE REALĂ ȘI GENERALĂ. Numele meu este Adams Agathe și sunt aici pentru a depune mărturie despre Marele DR PADMAN care mi-a readus bărbatul la mine când s-a despărțit de mine din cauza unei alte femei pe care a întâlnit-o la locul său de muncă. Mare DR PADMAN, om real și unic, cu puteri speciale. Am încercat să obțin ajutor din mai multe locuri și surse pentru a-mi readuce omul, dar nimic nu a funcționat, dar când am contactat Great DR PADMAN, El m-a făcut să zâmbesc din nou, aducându-mi omul înapoi la mine cu puterile ei speciale .. Dacă întâmpinați probleme în căsătoria, relația dvs. și aveți vreo problemă similară cu aceasta, contactați acest Mare DR PADMAN acum el vă va ajuta. și îl puteți contacta și acum prin e-mail: padmanlovespell@yahoo.com pe propriul său Whatsapp +19492293867 Puteți să-l contactați fie pe site-ul ei, http://padmanspell.com/ Mulțumesc Mare DR PADMAN.

8 august 2020 la 20:44  
Blogger Unknown a spus...

Bună ziua tuturor, sunt atât de fericit împărtășind mărturia mea pentru ca toată lumea să știe că există o soluție la problemele tale de relație / căsătorie odată ce ai contactat DR ODION, care tocmai m-a ajutat să-mi refac locuința spartă cu vrăjile sale puternice. Am fost într-o căsătorie abuzivă atât de mult timp și am suferit o respingere totală și ura din partea soției mele care obișnuia să mă iubească. S-a transformat într-un monstru înfricoșător și luptă cu mine întotdeauna. mă înșală deschis și nu arată niciun regret. m-a dorit din viața ei. chiar m-a abandonat și m-a mutat să locuiesc cu unul dintre numeroșii săi iubiți. Am trecut prin iad pentru că a trebuit să am grijă de mine și de copii singuri. Nu am putut lăsa căsnicia mea să se despartă pentru că o iubesc cu adevărat, dar nu știam ce să fac pentru a o aduce pe soția mea acasă. Am dat peste o scriere online și am văzut o postare unde unii au împărtășit o mărturie a unei probleme similare care a fost rezolvată de DR ODION, așa că am decis să-i dau un proces puțin, știam că el era doar răspunsul la ceea ce aveam nevoie. l-a contactat prin e-mailul său (drodion60@yandex.com). Am primit un răspuns de la el spunându-mi ce trebuie să fac și imediat m-am conformat. Soția mea a sunat aproape imediat și a rugat să se întoarcă acasă. La întoarcere, am observat schimbări instantanee în personajul ei. S-a schimbat în femeia care mă iubea și avea grijă de mine. Astăzi suntem din nou fericiți. Mulțumesc dr. ODION care mi-a salvat căsnicia. Vreau ca oricine dorește ajutor de relație / căsătorie să-l contacteze și știu că își poate face minunile din nou în viața ta. contactați-l prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l aplicați la +2349060503921.

20 august 2020 la 08:24  
Blogger Unknown a spus...

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Am vizitat un forum pe internet pe 8 MATIUL 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și grozav caster numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu mai auzisem și nu învățam nimic despre magie înainte .. Niciun corp nu ar fi fost în stare să mă convingă despre vrăji magice, nu până când doctorul Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a refăcut căsătoria de 6 ani. ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore la fel cum citeam pe internet .. am fost cu adevărat înfocat și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerând iertare și pentru mine să-l accept înapoi .. sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și bucurie și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt încă o femeie veselă ... iata e-mail drodion60@yandex.com puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

20 august 2020 la 08:25  
Blogger Unknown a spus...

DR ODION ESTE CEL MAI BUN CASTER DE VRAIE ONLINE CARE MI-A RESTAURAT RELAȚIA RUPTĂ ȘI ÎL RECOMAND CU TÂRZIE DR ODION Oricine are nevoie de ajutor!

Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie în urmă cu 3 luni și de atunci viața mea a fost plină de dureri de durere și de inimă, deoarece el a fost prima mea iubire cu care mi-am petrecut întreaga viață. Un prieten de-al meu mi-a spus că a văzut câteva mărturii ale unui jucător de vrăji numit DR ODION pe care îl poate aduce înapoi pe amant în câteva zile, râd și am spus că nu mă interesează, dar din cauza dragostei pe care prietena mea o avea pentru mine, ea l-am consultat pe marele jucător de vrăji în numele meu și spre cea mai mare surpriză a mea după 2 zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei luni că-mi lipsește și că îi pare atât de rău pentru tot ce m-a făcut să treacă. S-a întors la mine și acum suntem fericiți împreună. Încă nu-mi vine să cred, pentru că este extrem de incredibil. Vă mulțumesc DR ODION pentru că mi-ați adus înapoi iubitul și, de asemenea, dragului meu prieten care a mijlocit în numele meu, pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji aici este adresa de e-mail: (drodion60@yandex.com) sunați-l sau adăugați-l pe Whats-app: +2349060503921

3 septembrie 2020 la 18:34  
Blogger Unknown a spus...

Vreau să mulțumesc nelimitat acestui bărbat extraordinar numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu s-a întors acum cu plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu va mai reveni niciodată la mine. Plâng toată ziua în căutarea unei soluții care să mă ajute să-l aduc înapoi. Apoi am văzut o parte din mărturii pe Instagram de către ANGELA DAVIS. Îi trimit un e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu și el promite să-l aducă acasă în termen de 3 zile. într-adevăr, este minunat, mă ajută să-l recuperez pe soțul meu în termen de 3 zile pe care le promite, iar soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă implore pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Îți voi fi recunoscător pentru totdeauna Dr. ODION și nu mă voi opri să îți public numele pe internet pentru ca oamenii să vadă cât de sincer ești. Și vreau să le spun și tuturor celor de aici că voi rămâne întotdeauna recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu a revenit cu dragoste, grijuliu, sincer și mi-a promis că mă va iubi pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați și la +2349060503921.

4 septembrie 2020 la 08:51  
Blogger Unknown a spus...

Fericirea este tot ce văd acum nu am crezut niciodată că eu și iubitul meu ne reîntâlnim, După ce am fost în relație cu el timp de 5 ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar de toate, nu l-am dorit înapoi atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, i-am făcut promisiuni, dar el a refuzat, i-am explicat pe cineva problema online și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vraja care sa-l aduca inapoi, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata in vraja, nu am avut de ales decat sa-l incerc, am trimis un e-mail la caseta de vraja, iar el mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine inainte de 3 zile el arunca vraja și, în mod surprinzător, în ziua a 3-a, era în jurul orei 16:00 fostul meu ma sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el mă iubește atât de mult, eram atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim împreună, din nou, fericit, de atunci, am făcut promisiunea că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea la singurul caster de vrăji real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate falsele de acolo, oricine are nevoie de ajutorul casetei vraja, e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau numărul său de telefon mobil WhatsApp +2349060503921

5 septembrie 2020 la 15:49  
Blogger Unknown a spus...

Indrumama și pe mine la o baba.
Vreau să mă impac cu femeia pe care o iubesc din tot sufletul
Sint din P. Neamt
Multumesc

6 septembrie 2020 la 21:56  
Blogger Unknown a spus...

Caut și eu o Baba sa mă ajute

6 septembrie 2020 la 22:01  
Blogger Unknown a spus...

Viața mea a fost distrusă când soțul meu m-a trimis la pachet, după 13 ani am fost împreună. Eram pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi aduce soțul la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu mă sună, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună prin faptul că nu este nicio problemă să-mi aduc soțul înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a-și recupera soția când l-a părăsit pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până în prezent și inițial am fost șocat să aud ceva de la seful meu. Mi-a dat o adresă de e-mail a lui DR ODION, care l-a ajutat să-și recupereze soția, nu am crezut niciodată că acest lucru va funcționa, dar nu am avut de ales să intru în contact cu spusele pe care le-am terminat și mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-i propună să-i arunce vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pledează că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că a fost doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc la locul mamei mele și spre cea mai mare surpriză a mea, a fost îngenuncheat soțul meu mi-a cerut iertare că vrea să mă întoarc acasă pe mine și pe copil, când i-am dat lui DR ODION o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a spus clar că eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune a face ca bărbat, fără să înțeleagă. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau sunați la +2349060503921 SAU și pe WhatsApp

11 septembrie 2020 la 08:18  
Blogger Rita Berry a spus...

VRAJI PUTERNICE:
ÎMPĂRTĂM MĂRTURIA ACESTEI Oricine suferă în relația, căsătoria sau viața personală, pentru că există o soluție. NUMELE MELE ESTE RITA BERRY, SOȚUL MEU M-A PĂRĂSAT ȘI 2 COPII NOȘTRI PENTRU O ALTĂ FEMEIE DE 3 ANI. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care îmi chinuiesc inima. Eram rănit și confuz, aveam nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am intrat într-un forum unde am văzut BUNA LUCRU A DR OGUNDELE, UN MARE CASTER DE VRAJE CARE A AJUTAT OAMENII ANTERIOR. L-AM CONTACTAT ȘI A RĂSPUNS VRAJA PENTRU MINE, SPRE SURPRIZA MEA DUPĂ 24 DE ORE, SOȚUL MEU S-A ÎNTORNIT ACASĂ ȘI ÎM CERĂ IERTAREA, DR OGUNDELE ESTE UN OM PUTERNIC ȘI VRAJA SĂ FIE NECĂUDECĂ, DACĂ VREȚI NICI O SORIE DE AJUTOR, RECOMANDĂ-L SĂ ÎL CONTACTEZI URGENT PE WHATSAPP SAU CHAT VIBER: +27638836445. DR OGUNDELE ESTE ADEVĂRAT, MULȚUMIM CĂ M-A AJUTAT.

17 septembrie 2020 la 00:07  
Blogger Anonymous a spus...

Viața mea a fost distrusă când soțul meu m-a trimis la pachet, după 13 ani am fost împreună. Eram pierdut și neajutorat după ce am încercat atât de multe modalități de a-mi aduce soțul la mine. Într-o zi la serviciu, am fost distras, neștiind că șeful meu mă sună, așa că s-a așezat și m-a întrebat despre ce este vorba, i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu este nicio problemă. Nu am înțeles niciodată ce a vrut să spună prin faptul că nu este nicio problemă să-mi revin soțul, a spus că a folosit o vraja pentru a-și recăpăta soția când l-a părăsit pentru un alt bărbat, iar acum sunt împreună până acum și inițial am fost șocat când am auzit ceva de la seful meu. Mi-a dat o adresă de e-mail a lui DR ODION, care l-a ajutat să-și recupereze soția, nu am crezut niciodată că acest lucru va funcționa, dar nu am avut de ales să intru în contact cu spusele pe care le-am terminat și mi-a cerut informațiile și că soțul meu a putut să-i propună să-i arunce vraja și i-am trimis detaliile, dar după două zile, mama m-a sunat că soțul meu pledează că mă vrea înapoi, nu am crezut niciodată, pentru că a fost doar un vis și eu a trebuit să mă grăbesc la locul mamei mele și, spre cea mai mare surpriză a mea, a fost îngenuncheat soțul meu mi-a cerut iertare că vrea el și copilul înapoi acasă, când i-am dat lui DR ODION o conversație cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a clarificat eu că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că nu va pleca niciodată pentru o altă femeie. Acum, eu și soțul meu ne-am întors împreună și am început să facem lucruri amuzante pe care nu le-a făcut până acum, mă face fericit și fac ceea ce se presupune a face ca bărbat, fără să înțeleagă. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau sunați la +2349060503921 SAU și pe WhatsApp.

22 septembrie 2020 la 20:31  
Blogger Unknown a spus...

Am făcut cercetări pentru vindecarea spirituală prin vrajă de dragoste, din ceea ce am citit este foarte posibil ca un medic vrăjitor să arunce o vrajă de dragoste și să aducă înapoi iubitul pierdut, indiferent de distanță. Am citit, de asemenea, că orice problemă spirituală poate fi rezolvată de un autentic medic vrăjitor, dar nu toată lumea poate fi ajutată. Am avut noroc că l-am contactat pe Dr. ODION prin e-mailul său (drodion60@yandex.com) sau prin WhatsApp cu el +2349060503921. după unele cercetări. Soțul meu m-a făcut să trec prin iad după ce m-a părăsit cu fiica noastră în vârstă de 18 luni pentru a locui cu amanta lui. Unul dintre motivele sale a fost că nu este încă pregătit să se ocupe de copilul nostru. Situația m-a frustrat, eram confuză tot timpul și aveam treptat leziuni cerebrale pentru că eram neajutorat și fără speranță. L-am rugat pe DR ODION să mă ajute mental și să-l aduc într-adevăr legământul său actual de căsătorie și să ne întărească sentimentele unul pentru celălalt. După ce vraja a fost aruncată, deși am avut puțină credință că va funcționa, am fost surprins la sfârșitul zilei pe care mi-a dat-o doctorul ODION, soțul meu s-a întors la noi. Nu numai atât, sentimentele noastre unul față de celălalt s-au schimbat, vraja a îndepărtat îndoielile pe care le avea cu privire la îngrijirea copilului nostru. Sunt atât de emoționată chiar acum. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați DR ODION pentru ajutor. E-mailul său este (drodion60@yandex.com) sau WhatsApp el +2349060503921.

1 octombrie 2020 la 15:20  
Blogger ESTHER CELINE a spus...

Sunt foarte fericit că am postat aici această mărturie despre modul în care un mare jucător de vrăji m-a ajutat să-mi readuc dragostea vieții mele. Știu că există o mulțime de femei ca mine acolo care au făcut atât de mult pentru a-și întoarce soțul sau iubirile odată, sunt aici să vă spun tuturor să nu mai căutați, deoarece răspunsul este chiar aici. Cred cu sinceritate că dacă există până la cinci turnătoare de vrăji precum Dr. ODION, această lume ar fi un loc mai bun, am văzut oameni plângându-se de felul în care castele de vrăji false au promis că îi vor ajuta, dar cu Dr. ODION îți spun că problema ta este rezolvat deja. Soțul meu și cu mine eram despărțiți de 4 luni și nu puteam suporta fără să trăiesc fără el, am încercat totul pentru a-l avea înapoi, dar nimic nu a funcționat până nu am văzut numeroase mărturii despre un jucător de vrăji numit Dr. ODION și cât de grozavă este munca lui este. și l-am contactat prin WhatsApp la (+2349060503921) imediat și urmez pasul pe care l-a cerut și în următoarele 48 de ore amantul meu m-a sunat și a fost dornic de iertarea mea și că nu-și dorea altceva decât să mă aibă în brațe pentru totdeauna. Am umplut atât de multă bucurie și fericire încât l-am găsit pe Dr. ODION. Sper că toți cei de aici veți găsi această mărturie a mea și îl veți readuce pe soțul dvs. în doar 48 de ore datorită lui DR ODION contactați adresa de e-mail (drodion60@yandex.com) și puteți WhatsApp, de asemenea, la +2349060503921.

6 octombrie 2020 la 11:39  
Blogger Unknown a spus...

CUM M-AM REPĂRAT DE EX SOTIA CU AJUTORUL LUI DR ODION ...... Bună ziua tuturor Numele meu este Robert Jason, după 15 ani de căsătorie, eu și soția mea trăiam fericiți împreună, ne iubeam atât de mult familia mea au fost prioritatea mea principală, până când într-o dimineață, eu și soția mea am avut o mică ceartă pe care știu că fiecare cuplu o are pentru că nu există cupluri perfecte în această lume, după cearta pe care am mers la serviciu când am venit acasă, nu am putut am găsit-o pe soția mea și pe copiii noștri și-a făcut bagajele și pe cea a copiilor și am plecat am încercat să o sun, dar nu am putut ajunge la ea, m-am dus acasă la prietena ei, dar nu mi-au putut spune unde să o găsesc, am fost frustrat Nu știam ce să fac. Am început să beau alcool în fiecare zi și noapte, am încetat să merg la muncă, a fost un lucru dificil pentru mine, pentru că ea și copiii mei înseamnă totul pentru mine. funcționează bine, într-o zi navigam pe Internet când am văzut o mărturie a cuiva care mărturisește despre un om c l-a aliat pe Dr. ODION și cum și-a adus soția în termen de 3 zile, nu m-am gândit de două ori. I-am trimis un mesaj și i-am spus tot ce s-a întâmplat între mine și soția mea și mi-a spus că i se pare foarte ușor să rezolve problema mea. mi-a spus, de asemenea, să am încredere în el că soția mea se va întoarce și i-am spus că am încredere în el și mi-a cerut niște informații pe care i le-am dat, 3 zile mai târziu soția mea s-a întors acasă cu copiii, am fost atât de surprinsă că am văzut-o că a fost ca un vis pentru mine, a început să plângă și să-mi ceară scuze i-am spus că este în regulă, o iert că sunt fericită că s-a întors, acum trăim fericiți împreună. Dacă sunteți frânt de inimă pentru că soția sau soțul dvs. v-a părăsit, pentru orice fel de Vrajă de Moarte, Vrajă de Protecție și, de asemenea, pentru soluționarea cazurilor în justiție, contactați acest puternic jucător de vrăji numit Dr. ODION, contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, whatsApp him pe +2349060503921.

10 octombrie 2020 la 02:15  
Blogger Anonymous a spus...

WOW!! Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată..Am vizitat un forum pe internet pe 8 MECIU 2020 și am văzut o mărturie minunată a acestui puternic și mare jucător de vrăji numit Dr. Odion pe forumul .. Nu l-am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit sau învățat nimic despre magie. Niciun corp nu ar fi fost capabil să mă convingă despre vrăjile magice, până când Dr. Odion nu a făcut o lucrare minunată pentru mine și mi-a restabilit căsătoria de 6 cu ani în urmă la mine și mi-am adus soțul înapoi la mine în aceleași 48 de ore, la fel cum am citit pe internet .. am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi .. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucurie, și nu știu cât de mult să-ți transmit aprecierea, Dr. Odion, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă din nou .. iată prin e-mail (drodion60@yandex.com) puteți adăuga și Dr Odion pe WhatsApp +2349060503921

16 octombrie 2020 la 19:08  
Blogger Rebeca rebe a spus...

Casnicia ta e o minciuna bazata pe farmece. Iti vei primi rasplata cand o Sa iti fie lumea Mai draga. Fereascate bunul dumnezeu Sa ai copii. Omul Nu te Mai vroia deaia te insela si vroia divortul. Dar asa sunteti voi zgribturoaicele vreti ce Nu vi se cuvinte. Are nevoie doar de un Canon bietul on daca AR stii ce sarpe are langa El. Rusine Sa iti fie

30 octombrie 2020 la 18:51  
Blogger Rebeca rebe a spus...

Tie in cap poate incep Sa gandesti.

30 octombrie 2020 la 18:52  
Blogger Rebeca rebe a spus...

Pai daca tea Parasit Fa desteapto chear daca aveati 2 copii Nu iti Este clar ca Nu te iubeste. Ca El o vrea pe aia si sta cu tine doar ca are farmece! Unde VA e demnitatea ca sunteti ultimele jeguri. Vas Toca ca pe marar. Lasa ca se trezeste El ca habar Nu are ca e langa tine. E ca Un zombi. Atunci Sa te vad. La copii te gandeai cand faceai farmece de Amor. Sau doar Sa iti fie tie bine. Distuso

30 octombrie 2020 la 18:56  
Blogger Rebeca rebe a spus...

Casnicia ta e o minciuna bazata pe farmece. Iti vei primi rasplata cand o Sa iti fie lumea Mai draga. Fereascate bunul dumnezeu Sa ai copii. Omul Nu te Mai vroia deaia te insela si vroia divortul. Dar asa sunteti voi zgribturoaicele vreti ce Nu vi se cuvinte. Are nevoie doar de un Canon bietul on daca AR stii langa ce sarpe sta. Rusine

30 octombrie 2020 la 18:59  
Blogger Thomas Kraene a spus...

Bună ziua tuturor, sunt aici pentru a mulțumi dr. ODION pentru că m-a făcut din nou fericită, logodnicii mei m-au părăsit când erau pe cale să se căsătorească după 2 luni. Și am fost atât de frustrat să am o zi proastă. până când am fost online și arăt o recenzie a cuiva care postează o mărturie a unui doctor numit ODION, pe care l-am contactat de fapt și mi-a asigurat că nu ar trebui să-mi fac griji că prietena mea se va întoarce după ce va termina cu munca sa în 48 de ore . din păcate, întâlnesc o celulă pe telefonul meu și era prietena mea și mi-a spus că îi pare rău că ar trebui să-l iert că se întoarce pentru ca noi să fim împreună. Mulțumim lui DR ODION pentru munca sa amabilă. Dacă vă aflați în aceeași problemă, îl puteți contacta prin WhatsApp +2349060503921 sau prin e-mail (drodion60@yandex.com)

19 decembrie 2020 la 14:19  
Blogger Edith Wood a spus...

Numele meu este Edith Wood, vreau să povestesc tuturor despre dr. Ogundele, un om grozav care mi-a adus soțul înapoi cu mine cu puterile sale în 24 de ore, ce puternic jucător de vrăji, dacă ai nevoie de ajutor în vreun fel. Vă sfătuiesc să îl contactați prin WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445. E-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. El are puterile de a rezolva orice problemă, relație, dragoste sau orice boală. Așa de super și real, mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit acum 9 ani cu vraja lui.

24 ianuarie 2021 la 05:42  
Blogger Bella a spus...

Cuvintele nu pot exprima sentimentul bun pe care îl am după ce DR WIGHT a făcut o treabă excelentă pentru mine. Când prietenul meu mi-a spus lucruri bune despre DR WIGHT, trebuie doar să încerc și, spre surprinderea mea, totul a decurs, mi-a spus DR WIGHT. Astăzi sunt fericit pentru că eu și soțul meu trăim fericiți împreună. DR WIGHT WhatsApp +17168691327. DR WIGHT este un bărbat după cuvântul său, tot ce trebuie să faci este să urmezi și toate instrucțiunile pe care ți le dă. Pentru că atunci când i-am întrebat unui prieten cât de bine este să lucrezi la DR WIGHT, ea mi-a răspuns: A plătit lucrurile pe care DR WIGHT i-a cerut-o să plătească pentru asta după ce a plătit soțului ei care intenționa să o lase în pace, nu a mai părăsit-o niciodată. Ea a spus că soțul ei o implora pentru iertare. De asemenea, am plătit pentru toate ARTICOLELE când DR WIGHT mi-a cerut-o. Și toată munca pe care a făcut-o DR WIGHT pentru mine a fost un succes. Astăzi sunt o femeie fericită. E-mail de contact DR WHITE :. wightmagicmaster@gmail.com SAU WhatsApp:
+17168691327

20 martie 2021 la 21:31  
Blogger christina a spus...

Vreau să-l apreciez pe Dr. WHITE pentru restaurarea căsătoriei mele cu vrajă, după 1 an de separare cu soția mea, cu ajutorul marelui jucător de vrajă Dr.
WHITE soția mea se întoarce acasă și acum suntem fericiți împreună pentru totdeauna, încă o dată datorită doctorului WHITE El vindecă tot felul de boli și, de exemplu,
1 VRAIE DE IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX BACK
3 FROTUL MIEREI
4 VRAJA DE PROMOVARE
5 VRAJA DE PROTECȚIE
6 VRAJA DE AFACERI
7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
8 HIV SIDA
VRAJIA LOTERIEI ȘI VRAJEA CAUZEI CURȚII Contactați-l pentru ajutor prin:
WHATSAPP:
+17168691327.
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

23 aprilie 2021 la 04:38  
Blogger Amuhmm a spus...

Bună ziua tuturor, sunt fericit să împărtășesc mărturia mea despre un puternic jucător de vrăji numit Dr. WHITE. Sunt Angela Darius Washington și locuiesc în New Jersey, soțul meu și cu mine ne-am certat puțin și el ne-a lăsat pe mine și copiii pentru o altă femeie, îl iubesc atât de mult căut ajutor online și am văzut o mulțime de mărturii ale oamenilor despre modul în care Dr. WHITE i-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerul, problemele spirituale și ca Barrens să nască și alții. Așa că i-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat și după 48 de ore mai târziu s-a întors acasă cerșind iertare și acum trăim fericiți împreună, mulțumită doctorului WHITE pentru că mi-a restabilit căsătoria. Pentru oricare dintre voi care are probleme similare, contactați-l astăzi pentru ajutor aici este adresa sa de e-mail personală: -
wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327

6 mai 2021 la 09:48  
Blogger Amuhmm a spus...

Bună ziua tuturor, sunt fericit să împărtășesc mărturia mea despre un puternic jucător de vrăji numit Dr. WHITE. Sunt Angela Darius Washington și locuiesc în New Jersey, soțul meu și cu mine ne-am certat puțin și el ne-a lăsat pe mine și copiii pentru o altă femeie, îl iubesc atât de mult căut ajutor online și am văzut o mulțime de mărturii ale oamenilor despre modul în care Dr. WHITE i-a ajutat și a ieșit cu rezultate pozitive, cum ar fi divorțurile, cancerul, problemele spirituale și ca Barrens să nască și alții. Așa că i-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și mi-a dat instrucțiuni pe care le-am urmat și după 48 de ore mai târziu s-a întors acasă cerșind iertare și acum trăim fericiți împreună, mulțumită doctorului WHITE pentru că mi-a restabilit căsătoria. Pentru oricare dintre voi care are probleme similare, contactați-l astăzi pentru ajutor aici este adresa sa de e-mail personală: -
wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327

6 mai 2021 la 11:01  
Blogger Marian a spus...

Vreau să-l apreciez pe Dr. WHITE pentru că mi-a restaurat căsătoria cu vrăjeala lui după 1 an de separare cu soția mea, cu ajutorul marelui jucător de vrăji Dr.
WHITE soția mea se întoarce acasă și acum suntem fericiți împreună pentru totdeauna, încă o dată datorită doctorului WHITE El vindecă tot felul de boli și, de exemplu,
1 VRAIE DE IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX ÎNAPOI
3 FROTUL MIEREI
4 VRAJA DE PROMOVARE
5 VRAJA DE PROTECȚIE
6 VRAIA DE AFACERI
7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
8 HIV SIDA. 9 Inel magic
VRAJIA LOTERIEI ȘI VRAJA CASEI CURȚII Contactați-l pentru ajutor prin:
WHATSAPP:
+17168691327.
E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

24 mai 2021 la 23:30  
Blogger Bella a spus...

Viața vine cu experiențe diferite. Nu știu cu ce te confrunți acum, dar te asigur că Dr. White este soluția potrivită, aceasta este scurta mea mărturie. Mă bucur să scriu acest lucru pentru că am din nou pace în căsătoria mea, totul datorită unui bărbat grozav pe nume Dr. White, are roți magice puternice care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu, soțul meu a plecat de acasă și a trăit cu altul femeie timp de 7 luni fără să-mi pese de mine și de fiica noastră de 4 ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijire blândă, dar soțul meu nu este nicăieri, îl rog să vină acasă de câteva ori, dar nu Nu fac nimic, chiar i-am implorat fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. White a ajutat-o ​​să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este nevoie pentru o vrăjire de dragoste și i-am dat finanțele pentru cumpărături timp de trei zile și soțul meu s-a întors acasă, totul datorită dumneavoastră Dr. White. Contactați-l pentru ajutor: / WhatsApp: +17168691327: sau E-mail: wightmagicmaster@gmail.com: dacă aveți conexiuni sau probleme de viață, are tot felul de Vrajă, pentru a vindeca boala, pentru a vă întoarce Ex, pentru a vă reuni căsătoria, pentru a obține o slujbă bună pentru a vă întoarce banii pierduți și alte soluții.

17 iunie 2021 la 10:25  
Blogger Elisabeth a spus...

Sunt Elizabeth. Vreau să profit de această ocazie de aur pentru a aprecia un mare vrăjitor pe nume Dr. Simon. El m-a ajutat să-mi refac relația cu fostul meu iubit când a terminat și mi-a întors spatele o vreme. Dr. Simon a făcut-o pentru mine și în 48 de ore după ce s-a dat vraja, fostul meu m-a sunat și mi-a spus că îi pare rău că m-a rănit și că nu o va mai face niciodată în viața lui, am fost surprinsă. Oricine are aceeași problemă sau are dificultăți în căsătorie sau în orice parte a vieții ar trebui să-i trimită un mesaj sau un e-mail, Drsimon1264@gmail.com, puteți trimite un mesaj pe WhatsApp: +2349051394702.

28 iunie 2021 la 12:46  
Blogger Sumac a spus...

nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

WhatsApp: +17168691327

19 septembrie 2021 la 08:58  
Blogger Humidity a spus...

Sunt Jennifer, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac cunoscută tuturor această mărturie, am fost la alți jucători de vrăji fără să văd niciun rezultat. Tocmai mi-am dorit să vin la tine mai devreme, am primit tot ce e mai bun de la tine. Fostul meu soț a plecat timp de un an și am mers peste tot și alți jucători de vrăji pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat White După ce s-a terminat vraja de dragoste, am primit în sfârșit un telefon de la el. Vrajile sale au făcut minuni, iar soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și ca eu să-l accept înapoi. trimis mie și întregii mele familii .. Și acum sunt o femeie veselă încă o dată. Vă mulțumesc foarte mult Dr. White Pentru toți cei care caută un jucător de vrăji adevărat, trebuie să-l contacteze pe Dr. White On (wightmagicmaster@gmail.com) SAU îl puteți contacta direct pe Whatsapp: +17168691327

22 septembrie 2021 la 02:18  
Blogger DR DAWN a spus...

Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
4) vraja pentru a opri avortul spontan.
5) vraja pentru a face telekinezie.
E.T.C
Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

6 octombrie 2021 la 10:16  
Blogger Elisabeth a spus...

IUBIREA REALĂ ȘI EFICIENTĂ VRAJITOR PENTRU REVENIREA EX DRAGOSTEI Soțul meu și cu mine suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, cu greu îi mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera doctorului Simon, care poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Simon. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: drsimon1264@gmail.com +2349050624742

25 octombrie 2021 la 07:43  
Blogger Elfrida a spus...

Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
WhatsApp:+2349046229159/
+3550685677099

11 iunie 2022 la 08:45  
Blogger Unknown a spus...

Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

5 iulie 2022 la 13:47  
Blogger Natasha a spus...

Sunt foarte fericită în această zi pentru că tocmai mi s-a întâmplat o minune, nu mă așteptam să mai fiu alături de iubitul meu, dar datorită lui DR DAWN, un magician puternic care a făcut-o posibil. Căutam online pe 15 aprilie 2022 pentru a vedea cum îmi pot restabili viața amoroasă și am dat peste multe mărturii despre DR DAWN. Mă apropii de ea și sunt recunoscătoare pentru ajutorul ei, acum iubitul meu s-a întors cu mine. Mulțumesc DR DAWN Voi continua să depun mărturie pentru tine. puteți avea încredere în DR DAWN pentru a vă rezolva problemele %100, contactați sincer e-mail, dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

1 august 2022 la 06:24  
Blogger Iben a spus...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.

2 august 2022 la 02:54  
Blogger , a spus...

Am fost atat de devastata cand doctorul mi-a dat vestea ca nu pot sa ramana insarcinata, am incercat alti medici diferiti dar rezultatul a fost acelasi, am renuntat pana m-a prezentat soacra. Un doctor DAWN foarte puternic și puternic, i-a promis că mă va ajuta și mi-a dat câteva instrucțiuni despre ce să fac, după toate pentru a drăguț povestea pe scurt pe care am conceput-o înainte de 4 săptămâni, Am 2 copii frumoși, totul datorită doctorului DAWN: dacă doriți să rămâneți însărcinată, contactați-l pe dr. DAWN chiar dacă medicul a spus că nu puteți concepe sau aveți o mare problemă, Dacă doriți să vă împăcați cu părintele sau să aveți o căsnicie sau o relație pașnică, contactați-i Whatsapp: +2349046229159

4 noiembrie 2022 la 06:13  
Blogger Esther a spus...

Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
Whatsapp: +2349046229159

20 decembrie 2022 la 12:21  
Blogger . a spus...

Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

*Daca vrei sa ramai insarcinata.

*Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

*Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

*Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

WhatsApp: +2349046229159

26 ianuarie 2023 la 01:00  
Blogger . a spus...

Ești îndrăgostit 💕 de cineva și el/ea nu răspund gestului, frustrat din cauza unei despărțiri 💔 atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta . Meriți cea mai mare fericire🥳 și dragoste.
Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare.
aceasta este solutia
dawnacuna314@gmail.com
WhatsApp: +2349046229159

20 iunie 2023 la 09:52  
Blogger . a spus...

După 5 ani de căsnicie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri amenință că divorțează de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un vrăjitor pe internet numit Dr DAWN, care îi ajută pe oameni cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva va exista vreodată, dar am decis să o fac. Încearcă, când l-am contactat, m-a ajutat să fac o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și ai lui cu mine definitiv și pe bune. Contactați acest mare vrăjitor de dragoste pentru relația dvs. - problema căsătoriei sau a infertilității trebuie rezolvată astăzi prin: ( dawnacuna314@gmail.com )
sau direct WhatsApp: +2349046229159

20 iunie 2023 la 23:15  
Blogger . a spus...

De peste 13 ani de casnicie nu am putut naste, continui sa fac avort chiar daca raman insarcinata, toti doctorii nu m-au putut ajuta, pana cand sora mea m-a indrumat catre Dr DAWN, care m-a ajutat si am ramas insarcinata si acum am ai o fetita frumoasa,
De asemenea, îi ajută pe mulți dintre prietenii mei pe care i-am îndrumat, Dr. DAWN este o binecuvântare pentru toți cei care îl contactează,
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei să-ți recuperezi iubitul.
*Dacă îți dorești soțul/soția înapoi.
*Dacă doriți să recuperați bunurile sau banii furați.
*Dacă doriți să tratați orice fel de boală,
Contactați-l pe WhatsApp: +2349046229159

26 iunie 2023 la 11:27  
Blogger .... a spus...

Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
Contacteaza-l daca vrei sa ramai insarcinata.
Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
Dacă vrei să câștigi la loterie sau să câștigi cazul Curt.
El este WhatsApp:+2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

12 iulie 2023 la 02:06  
Blogger .... a spus...

Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
este priceput cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA Cure Magic
* Casino Cave
* Peșterile blestemate au fost eliminate
* Vraja de protecție
* Magic Loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
WhatsApp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com

27 iulie 2023 la 20:24  
Blogger 🌍 a spus...

PUTERI SPIRITUALE DRAWN POT AJUTA LA REZOLVEA URMĂTOARELOR,
WHATSAPP: +2349046229159

1> Aduceți iubitul pierdut în 24 de ore.
2>Vraja norocului pentru probleme financiare.
3>Protecție la locul de muncă.
4>lucrare neterminată de la alți vindecători și profeți tradiționali.
5>Problemele de căsătorie pot fi rezolvate, de exemplu, opriți-vă partenerul să înșele.
6> Vrăji de divorț.
7> Probleme de concepere la femei.
8>Legarea iubitorilor.
9> Promovarea muncii
10>Atracție de afaceri.
Luați legătura cu DR DAWN pe Whatsapp: +2349046229159 dawnacuna314@gmail.com

26 octombrie 2023 la 07:45  
Blogger .. a spus...

Bună, mă numesc Sally, logodnicul meu s-a despărțit de mine luna trecută, am fost atât de trist că m-am schimbat complet, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am Mi-a fost frică că voi ajunge la spital din cauza stresului și a depresiei, până când într-o zi am căutat online sfaturi pentru a-mi recupera iubitul Pentru că îl iubesc și țin la el profund și vreau doar să fim împreună ca un cuplu și vreau să dăm o veșnicie, Apoi am găsit un vrăjitor puternic numit LORD DAWN cum a rezolvat atâtea probleme de relație și a vindecat atâtea boli, Apoi l-am contactat pe Whatsapp, LORD DAWN mi-a spus că logodnicul meu se va întoarce Mie la 24 de ore după ce l-a vrăjit, nu am crezut niciodată până când logodnicul meu m-a sunat la telefon și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna și acum suntem împreună în pace și în fericire, sunt atât de fericit acum că LORD DAWN m-a ajutat să-mi aduc finanțele înapoi. Mulțumesc mult LORD DAWN vă poate ajuta, de asemenea, dacă aveți orice problemă de relație sau probleme de boală, contactați-l pe Whatsapp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com

26 aprilie 2024 la 09:48  
«Cel mai vechi ‹Mai vechi 201 – 282 din 282

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire